Çalışma Bakanlığı 355 tl intibak zammı Duyurusu Geldi! SGK, SSK ve Bağkur Emeklisine müjde

Merakla beklenen İntibak Zammıyla ilgili güzel haberler geliyor. Çalışma Bakanlığı emeklilere 355 tl intibak zammı için görüşmeleri sürdürüyor. SGK, SSK ve Bağkurlu emekliler 355 TL ödeme alacak.

Çalışma Bakanlığı 355 tl intibak zammı Duyurusu Geldi! SGK, SSK ve Bağkur Emeklisine müjde
Yayın Tarihi: 12.08.2020 21:28:36

Merakla beklenen İntibak Zammıyla ilgili güzel haberler geliyor. Çalışma Bakanlığı emeklilere 355 tl intibak zammı için görüşmeleri sürdürüyor. SGK, SSK ve Bağkurlu emekliler 355 TL ödeme alacak.

Milyonlarca SSK ve Bağ-kur emeklilerine müjde! Emekliye intibak düzenlemesi çıktı mı, emekliye intibak zammı olarak 355 TL'lik büyük zam müjdesi araştırılıyor. Kurban Bayramı öncesi emekli aylıklarını almaya başlayan ve bayram ikramiyelerini de ceplerine koyan emekliler şimdi de intibak düzenlemesinden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Ancak şuana kadar emekliye 355 TL intibak zammıyla ilgili bir gelişme yaşanmadı. İntibak düzenlemesinin yapılmasıyla ilk olarak 55 TL ardından da toplamda 355 TL'ye kadar zamlı maaşlar ödenecek. Memur emeklilerine intibak düzenlemesi talebi de gündemde. Peki SSK-Bağkur emeklilerine 355 TL intibak zammında son durum ne? Emekli intibak düzenlemesi çıkacak mı, çıktı mı? Detaylar haberimizde sizlerle...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren intibak düzenlemesi ne durumda? İntibak zammı onaylandı mı? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, gündemden düşmeyen intibak düzenlemesiyle ilgili geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulundu. İntibak düzenlemesi ile, 2000 öncesi emekli olanların maaşları artmıştı. Şimdi de 2000 ve sonraki tarihlerde emekli olan milyonlarca emeklinin maaşlarında artış sağlayacak yeni intibak düzenlemesi ile ilgili gelişmeler yaşanmaya başladı. İntibak düzenlemesi talebi Hükümete iletildi. Eğer bu talep hayata geçer ve intibak düzenlemesi yasalaşırsa emekliye 355 TL zammın da önü açılmış olacak. Peki 2020 yılında yapılması beklenen intibak düzenlemesinde son durum ne? Emekli intibak düzenlemesi çıktı mı? SSK-Bağkur emeklilerinin maaşlarında 55 TL ila 355 TL arasında zam anlamına gelen intibak düzenlemesiyle ilgili tüm detaylar haberimizde...

355 TL İNTİBAK ZAMMI ONAYLANDI MI?


Yeni Asır gazetesi Hazal Ateş haberine göre İntibak düzenlemesiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada, intibak düzenlemesiyle 2000 yılı öncesinde emekli olan vatandaşların maaşlarında yaşanan artışa dikkat çekilerek düşük aylıkların yükseltiği belirtildi. İntibak düzenlemesi açısından Koronavirüs pandemisi sürecinde 650 bin emeklinin aylığının en düşük 1.500 Tl'ye yükseltildiği bilgisi de verildi.

İNTİBAK YASASINDA SON DURUM! NE ZAMAN ÇIKACAK?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), 2000 ve sonrası emekli olanlar için intibak düzenlemesi talebini gündeme getirdi. İntibak konusunda şuana kadar resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı ancak 2020 yılı içerisinde TBMM çalışmalarının sonucunda İntibak düzenlemesinin yasalaşması ve 2000 ve sonrası emekli olan milyonlarca emeklinin maaşlarında 55 TL ila 355 TL arasında artış yaşanması bekleniyor.

BAYRAM İKRAMİYELERİNE DE ZAM TALEBİ

Koronavirüs pandemisi sürecinde aylıklarını evlerinde alan emekliler, en düşük emekli maaşının 1.500 TL'ye yükseltilmesi, bayram ikramiyelerinin ve promosyon ödemelerinin erkene çekilerek ödenmesi gibi pek çok müjdeyi de birlikte almışlardı. TÜED, şimdi de emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban bayramları öncesi ödenen 1000 TL ikramiye tutarlarının zamlanmasını talep ediyor. Bu talep de hayata geçerse 13 milyon emekliye her yıl iki defa 1300 ila 1500 Tl arasında ikramiye ödemesi yapılması bekleniyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR