Çalışma Bakanlığından Duyuru! BAĞ-KUR, SSK ve SGK Emekli Maaşlarına 355 TL İntibak Zammı Verildi!

BAĞ-KUR ve SSK Emekli maaşları ile ilgili duyuru Çalışma Bakanlığı tarafından yapıldı. Gerçekleştirilen duyuruya göre BAĞ-KUR ve SSK Emekli maaşları 355 TL’ lik intibak zammı onay aldı. Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan onaylamanın sonrasında tüm SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerinin gözleri ödenecek olan

Çalışma Bakanlığından Duyuru! BAĞ-KUR, SSK ve SGK Emekli Maaşlarına 355 TL İntibak Zammı Verildi!
Yayın Tarihi: 7.08.2020 21:37:00

BAĞ-KUR ve SSK Emekli maaşları ile ilgili duyuru Çalışma Bakanlığı tarafından yapıldı. Gerçekleştirilen duyuruya göre BAĞ-KUR ve SSK Emekli maaşları 355 TL’ lik intibak zammı onay aldı. Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan onaylamanın sonrasında tüm SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerinin gözleri ödenecek olan intibak zammının hangi tarihine kilitlendi.

Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan Açıklama Geldi!

Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından gerçekleştirilen açılamaya göre SSK, BAĞKUR ve SGK emeklilerinin maaşları ile ilgili düzenleme olan intibak zammı formülünün onaylandığına ilişkin oldu. Teklif olarak 355 TL olarak sunulduğunu açıklayan Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ayrıca korona virüs salgını sebebi ile 1500 TL yükselme ve de 1000 TL bayram ikramiyesi hesapları nedeni ile şuan da intibak zam duyurusunun gelmeyeceğine ilişkin oldu. Bunun yanı sıra Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk emeklilere olan müjdenin ise kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dair açıklamalarda bulundu.

İntibak Zammı Düzenlemesi ile Maaşlar 355 TL Artacak!

Başlatılan intibak zammı kampanyası sonrasında düzenlemeler ile karşı karşıya kalan emekliler bir süredir maaşlarına yansıyacak olan zam ile ilgili olarak beklenti içindeydiler. Yapılan son açıklamalara göre Çalışma Bakanlığı tarafından onaylanan intibak yasası aynı zamana teklif olarak da sunuldu.

2020 yılı ile ilgili olarak yapılacak olan intibak zammı için bekleyiş içinde olan emeklilere bekledikleri duyuru Çalışma Bakanlığından geldi.


İlk olarak 55 TL zam uygulanacağına dair yapılan müjdeli haber sonrasında bu zam oranı ile beraber 355 TL intibak zammının yapılacağına ilişkin oldu. İntibak zammının yanı sıra emekliler ayrıca Çalışma Bakanlığının konu ile ilgili olarak yapacakları çalışmaları da takip etmekte. Ancak yapılan açıklamalara göre Çalışma Bakanlığı bugün itibari ile yürütülen kampanya çalışmasını onayladı. Bunun yanı sıra emeklilere bir ikinci müjde de bankalardan geldi.

Emeklilere Promosyon Ödemeleri Bankalardan!

İntibak zammı ile ilgili olarak beklenen haberler sonrasında Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile kampanya çalışmasının onaylandığına dair açıklamalar emeklileri sevindirdi. Teklif olarak onaya sunulan intibak zammı ile emeklilere 355 TL zam yapılacağı haberi sonrasında bir ikinci müjde de Ziraat Bankası tarafından duyuruldu.
Ziraat Bankası promosyon ödemeleri ile ilgili olarak 500-750 TL ödeme yapacağına dair açıklama yapması emeklileri sevindirdi. 1500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 500 TL ödeme yapacağını duyuran banka aynı zamanda 1500- 2500 TL arasında maaş alanlara 625 ve 2500 TL üzeri maaş alanlara ise 750 TL emekli promosyon kampanyası uygulayacağını açıkladı.

Ziraat Bankası promosyonunun yanı sıra Garanti Bankası da 2020 -2023 dönemi ile ilgili promosyon uygulamalarında 1500 TL emekli maaşına 800 TL, 1500-2500 TL arasında 1000 TL ve 2500 TL üstü alanlara ise 1200 TL ödeme yapacak.

Yapı Kredi Bankası ise emekli maaş promosyon ödemelerinde 3 yıl boyunca maaşını bankadan almaları taahhüdüne promosyon uygulamasını sunuyor. Emekli maaşının 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası’ndan alınması taahhüdüne banka 1000 TL promosyon vermenin yanı sıra kedilerinde de uygun faiz oranının yanı sıra vade seçeneklerine de yer açıyor.

İntibak Zammı Ödemesi Gelecek!

İntibak zammının gerçekleşmesi ile beraber emekli maaşlarında yaşanacak olan 355 TL artış tüm emekliler tarafından uzun süredir bekleniyordu. İntibak zammı ile ilgili olarak çalışmaları sürdüren Çalışma Bakanlığı onayı vermenin sonrasından teklifi meclise sundu. Yapılan teklife meclisten onayın kısa sürede geçmesi bekleniyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR