Çalışmayanlara 50000 TL Kredi Duyurusu! İşte bu banka çalışmayanlara kredi veriyor

Çalışmayanlara Akbank’tan 50.000 TL Kredi kampanyası başladı. Banka çalışmayan veya sigortası olmayan herkese ihtiyaç kredisi vermektedir. Sizde sigorta yüzünden kredi alamıyorsanız bu bankadan hemen kredi başvurusu yapabilir ve 50.000 TL’ye kadar kredinizi kullanabilirsiniz.

Çalışmayanlara 50000 TL Kredi Duyurusu! İşte bu banka çalışmayanlara kredi veriyor
Yayın Tarihi: 22.06.2020 23:02:00

Çalışmayanlara Akbank’tan 50.000 TL Kredi kampanyası başladı. Banka çalışmayan veya sigortası olmayan herkese ihtiyaç kredisi vermektedir. Sizde sigorta yüzünden kredi alamıyorsanız bu bankadan hemen kredi başvurusu yapabilir ve 50.000 TL’ye kadar kredinizi kullanabilirsiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi olarak müşterilerine aynı gün içinde onay vereceği yeni bir kredi kampanyası başlatmıştır. Sizde eğer ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve bu kredileri çalışmadığınız, sigortanızın olmadığı için çekemiyorsanız Akbank üzerinden bazı şartlara uygun olmanız durumunda hemen kullanabilirsiniz. Akbank ihtiyaç kredisi olarak müşterilerine anında kredi onayı vermektedir. Akbank sadece bu kredileri kendi bankasından hesabı olan müşterilere online olarak vermektedir. Bu sebeple banka şubesine giderek başvuru yaparsanız sizden sigorta ve çalışma evraklarınızı isteyeceklerdir. Sizde çalışmıyorsanız ve borcunuzu ödeyecek güçte olduğunuzu düşünüyorsanız Akbank Direkt kredi başvurusu yaparak 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

Akbank Direkt Kredi Başvurusu 50.000 TL

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi bu krediler sadece Akbank müşterilerine verilmektedir. Bu bankada bir hesabınız varsa hemen bir internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor. İnternet bankacılığı şifresi aldıktan sonra bankanın uygulamasına giriş yaparak kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank direkt üzerinden 50.000 TL’ye kadar kredi verilmektedir. Bu kredi için istediğiniz tutarı girip, vadeyi de yazdıktan sonra değerlendirmeye gönderebilirsiniz. Değerlendirme hızlı bir şekilde olacaktır. Banka sizin kimlik numaranızdan yapacağı değerlendirme sonucunda onay alırsanız hemen krediniz kullandırılacaktır. Bu kredi kullanımı banka şubesinden değil, banka internet bankacılığından yapılmaktadır. İnternet bankacılığı üzerinden yapacağınız bu kredi başvurusunda onay alırsanız para hesabınıza gelecektir. Hafta sonu dahil istediğiniz zaman bu kredi başvurusunu yapabilir ve istediğiniz zaman kredinizi kullanabilirsiniz.

Akbank Direkt Kredi Onayı Nasıl Alınır?

Bu bankadan kredi onayı almak istiyorsanız bankanın politikalarına uygun olmanız gerekmektedir. Akbank direkt kredilerinde özellikle banka kredi notunuzun daha yüksek olması gerekiyor. Eğer daha önce bir banka çalışmanız yoksa veya kredi kartı bile kullanmadıysanız banka size kredi onayı vermeyecektir. 50.000 TL gibi yüksek limitli kredi onayı almak istiyorsanız kullanmakta olduğunuz kredi ve kredi kartlarının düzenli ödeniyor olması gerekmektedir. Ayrıca banka kredi skorunuzun en az 1400 ve üzerinde olması durumunda işlem yapabileceksiniz. Kredi notu düşük olan kişiler maalesef onay alamayacaklardır.

Çalışmayanlara Kredi Veren Diğer Bankalar

Akbank gibi diğer özel bankalarda çalışmayan kişilere internet üzerinden kredi vermektedir. Akbank hesabı olmayan müşteriler, İş Bankası, QNB Finansbank, ING, TEB, Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA, Denizbank, Şekerbank hesapları varsa bu bankaların internet bankacılıklarına girerek bankaların verdikleri en üst limitte kredilere başvurusu yapabilmektedirler. Bu bankalarda aynı politikalara göre onay vermektedir.
Sizlere bu yazımıza Akbank çalışmayanlara nasıl 50.000 TL kredi veriyor bunun bilgilerini verdik. Sizde bu bilgiler ile birlikte Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunu yaparak anında kredi onayını alabilirsiniz.
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR