Can Feda filmi ATV'de Oyuncuları Konusu ne

Can Feda filmi TV'de ilk kez ATV'de. ATV salı akşamı Can Feda filmi ekranlara getiriyor. Peki Can Feda filmi konusu ne? Can Feda filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. İşte Can Feda filmi hakkında bilgiler ve detaylar.

Can Feda filmi ATV'de Oyuncuları Konusu ne
Yayın Tarihi: 4.02.2019 12:11:00

ATV ekranlarında TV'de ilk kez filmler ekrana geliyor. Can Feda filmi ATV'de yayınlanacak. Salı akşamı ekranlara gelecek Can Feda filmi konusu oyuncuları kimdir nedir merak ediliyor. Sizler için Can Feda filmi oyuncuları, konusu ve fragmanı biraraya getirdik.

Can Feda filmi ATV'de

ATV 5 Şubat salı akşamı Can Feda filmini ekranlara getiriyor. Can Feda filmi konusu ne? Can Feda filmi oyuncuları kim? Merakla beklenen Can Feda filmi detayları ve konularını sizler için derledik. İşte Can Feda filmi oyuncuları konusu ve tanıtımı sizlerle. 

Can Feda filmi konusu ne?


Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

Can Feda Filmi oyuncuları kim?

Can Feda filminde kaptan Pilot Onur Keskin karakterini Kerem Bursin, Kaptan Alparslan karakterini Burak Özçivit, Doktor Seher karakterini Melike İpek Yalova gibi yıldız isimler oynuyor. Ayrıca filmde Süleyman Karaahmet, Sabahattin Yakut ve Onur Ayçelik yer alıyor. 

Can Feda filmi Televizyonlarda ilk kez 5 Şubat salı akşamı ATV'de. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR