Canan Ergüder kaç yaşında? Canan Ergüder eşi Kenan Ece ne zaman evlendi? Aralarında kaç yaş var

Tiyatro sahnelerine eşi Kenan Ece ile birlikte Hipokrat oyunuyla geri dönen başarılı oyuncu Canan Ergüder bugün 2. Sayfa'ya konuk oldu. Güllerin Savaşı adlı dizinin ardından birlikte tiyatro oyununda oynayan Canan Ergüder kaç yaşında? Canan Ergüder eşi Kenan Ece ne zaman evlendi? merak ediliyor.

Canan Ergüder kaç yaşında? Canan Ergüder eşi Kenan Ece ne zaman evlendi? Aralarında kaç yaş var
Yayın Tarihi: 7.10.2019 12:16:00

Canan Ergüder kaç yaşında? Canan Ergüder eşi Kenan Ece ne zaman evlendi? Aralarında kaç yaş var? her yerde aranmaya başladı. Behzat Ç. dizisinde oynadıktan sonra bir süre ekranlara ara veren başarılı oyuncu Canan Ergüder eşi Kenan Ece'yle Hipokrat adlı bir oyun ile tiyatro sahnelerine geri dönen Canan Ergüder'in hayatı çok merak edildi. 

Son olarak BluTv ile geri dönen Behzat Ç.'de rol alan ve sonrasında  Hipokrat adlı tiyatro oyunuyla geri dönene Canan Ergüder bugün Kenan Ece ile birlikte 2. Sayfa programına konuk oldu.




CANAN ERGÜDER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA

 1977 İstanbul doğumlu olan Canan Ergüder, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine Franklin and MarshallCollege'da başlayıp, daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans yaptı. Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızıdır.

Birçok dizide ve tiyatro oyununda yer alan Canan Ergüder, Behzat Ç'de Savcı Esra rolüyle şöhret yakalamıştır.
 Kendisinden üç yaş küçük olan Kenan Ece ile 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin Demir adında bir oğlu var.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR