Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Ağustos ATV yeni bölüm tanıtımı

ATV'nin çok sevilen dram yüklü yaz dizisi Canevim bir hafta aranın ardından 11. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Taylan ve Ceylan arasında aşk kıvılcımları yükselirken gerilim de arttı. Peki Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Canevim 12. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Ağustos ATV yeni bölüm tanıtımı
Yayın Tarihi: 19.08.2019 17:39:00

ATV'nin Koliba Film imzalı yaz dizisi Canevim bir hafta aranın ardından bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. 26 Ağustos pazartesi akşamı 12. bölümüyle ekranlara gelecek olan Canevim çok merak edildi. İzleyiciler Canevim son bölümde neler oldu? Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularını her yerde aramaya başladı. Biz de tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık...

Her pazartesi yeni bölümüyle ekranlara gelen Canevim dizisinin 11. bölümü geride kaldı. Heyecan ve entrika dolu yeni bölümüyle herkesi ekran başına kitleyen Canevim şimdilik yeni sezonda da devam edecek gibi görünüyor.

CANEVİM 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, Taylan'ın gerçek niyetini Ceylan'a ispatlayabilmek için her şeyi göze almıştır. Feryal, oğlunun şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının arkasında Ömer'in olduğunu düşünmektedir. Feryal'in Ömer'i takibi ve açıktan saldırıları Ceylan'ı büyük bir çıkmazda bırakır.


CEYLAN GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ Mİ?

Taylan ile Ömer arasındaki güç savaşı devam ederken, Fikret ve Kristina'dan gelen bir haber herkes için dönüm noktası olur. Ceylan'ın gerçekleri öğrenmesi için son bir adım kalmıştır. Ömer ve Taylan, ikisi için de zamanın kısıtlı olduğu bir yarışın içine girer. Elvan'ın geçmişinden gelen Zeki, peşindeki tehlikenin ne kadar büyük olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Sezgin'in bu gizemli adamla ilgili soruları ve merakını geçiştirmeye çalışan Elvan, yaklaşan bu büyük tehdide karşı kendini korumak zorundadır. Öte yandan Müjgan'ın Yener'le ilişkisini öğrenen Melis, Müjgan'ı kendisi için avantajlı olacağını düşündüğü bir yola ikna eder.

CANEVİM 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin dram yüklü yaz dizisi Canevim'in 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız. Canevim dizisi 12. bölümüyle, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR