Çarpışma dizisinden yeni bir tanıtım daha geldi Bu dizi olay olur

Ay Yapım imzalı, Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Çarpışma'dan nefes kesen bir tanıtım daha geldi.

Çarpışma dizisinden yeni bir tanıtım daha geldi Bu dizi olay olur
Yayın Tarihi: 10.11.2018 10:03:00

Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’ yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ses getirmişti. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayan dizinin 1. bölüm tanıtımı da bomba etkisi yarattı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu,Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma'nın 1. bölüm tanıtımı dizinin merak uyandıran hikayesinden ipuçları verdi.

“SANA DA BANA DA KURTULUŞ YOK!”

Sarıyer Spor’un amigosu Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) tribünleri coştururken, onu izleyen eşi ve kızının mutluluğu gözlerinden okunuyor. Şüpheli kişiye silah çeken Kadir’in heyecanı yükselttiği, Zeynep’i (Elçin Sangu) takip eden kişilerin merak uyandırdığı, Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) önemli bir kararın eşiğine geldiği, hapisten yeni çıkan Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın hissedildiği tanıtımda Veli (Onur Saylak) tehlikeli yüzünü gösteriyor.




Silahların çekildiği, büyük çarpışmanın gerçekleştiği korku dolu anlar izleyicilerin nefesini kesiyor. Kadir’in ‘Sana da bana da kurtuluş yok’ sözleriyle ölüme meydan okuduğu anlar gerilimi tırmandırıyor. Dört arabanın çarpışmasıyla, dört kişinin kaderinin birleştiği ‘Çarpışma’ sürükleyici hikayesiyle ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu Çarpışma çok yakında Show TV'de başlayacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR