Çarpışma dizisinin başarısına gölge düşüren yanlış ne

Çarpışma ilk bölümüyle geçtiğimiz Perşembe akşamı Show TV'de izleyicileriyle buluştu ve dizi sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

Çarpışma dizisinin başarısına gölge düşüren yanlış ne
Yayın Tarihi: 27.11.2018 10:41:00

Ay Yapım imzalı Çarpışma'nın başrollerini Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak paylaşıyor.

Oyunculuk performanslarıyla da çekimleriyle çok beğenilen dizi oldukça başarılı bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ rüzgarının estiği ilk bölüme damga vuran bir başka isim de Elçin Sangu oldu.

Zeynep rolüyle izleyenlere büyük bir ters köşe yapan Sangu'nun, performansına övgü yağdı.



İlk bölümdeki canlı bomba sahnesiyle herkesi çok etkileyen dizinin bölüm finalindeki çarpışma sahnesi ise izleyenlere görsel şölen yaşattı. 


Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ı da çok beğenen izleyiciler, Uluç Bayraktar rejisine de bir kez daha hayran kaldı.

Fakat tüm bunların yanında dizinin tek hatası, günü... Çünkü aynı gün bir sürü iddialı yapım var. Star TV'de Avlu, ATV'de Bir Zamanlar Çukurova, Fox TV'de Bizim Hikaye ve Kanal D'de Muhteşem İkili...

Oldukça sadık izleyici kitlesine sahip bu diziler ister istemez Çarpışma'yı zorluyor. Dizi mecburen 5. dizi olmak durumunda kalıyor. İzleyiciler de bu durumdan çok rahatsız...

Peki bu durum değişebilir mi? Bekleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR