Çarpışma Final yapıyor 13. bölümde ekranlara veda ediyor

Çarpışma final yapıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi yıldız isimleri buluşturan Çarpışma dizisi 13. bölümde final kararı aldı. Çarpışma dizisi neden bitiyor hayranları merak ediyor.

Çarpışma Final yapıyor 13. bölümde ekranlara veda ediyor
Yayın Tarihi: 6.02.2019 11:03:00

Çarpışma dizisi final kararı aldı. Sabah saatlerinde kanal, ay Yapıma final kararını bildirdi. Çarpışma dizisi 13. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi ekranlara veda ediyor.

Yapıma bildirildi

Reytinglerde yükselişe geçen Çarpışma dizisi hayranlarına üzücü haber. Sabah saatlerinde kanal, Ay Yapımla bir görüşme yaptı ve reklamların dizi maliyetini karşılayamadığı öğrenildi. Çarpışma dizisinin yapılan 13 bölümlük anlaşması sonrası yeni sözleşme yapılmayacağı yapıma bildirildi.


Çarpışma Final'e doğru gidiyor

Aslında daha uzun ve soluksuz izleyeceğimiz bölümler yakından Kadir, annesine kavuşuyor ve hikaye bitiyor. Uzun soluklu bir iş olarak yayınlanan Çarpışma reytinglere yenik düştü ve adım adım finale doğru gidiyor.

Daha öncede final yapmasına kesin gözüyle bakılsa da dizi devam ettirilmiş, ancak reytingleri artırsa da o beklenen atılımı bir türlü yapamamıştı.

Çarpışma 13. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR