Çarpışma iyi güzel ama reytingleri neden böyle

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Çarpışma dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi sosyal medyada olay oldu fakat reytingleri ne durumda işte detaylar...

Çarpışma iyi güzel ama reytingleri neden böyle
Yayın Tarihi: 23.11.2018 12:46:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ın paylaştığı Çarpışma dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Dizi yayınlanan ilk bölümüyle gerek çekimleri gerek oyunculuklarıyla baya bir dikkat çekti. Sosyal medyada da övgüler alan Çarpışma'nın reytingleri ise beklentilerin altında kaldı.

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Çarpışma'nın yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar otururken, senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor.


Total grubunda Bir Zamanlar Çukurova her zamanki gibi birinci olurken, Avlu 4. sırada yer aldı. Bizim Hikaye 5. sıraya yerleşirken Çarpışma ancak 10. sırada yer alabildi.

AB grubunda ise durum çok daha farklı...

AB grubunda Bir Zamanlar Çukurova yine zirvede tahtını kurmuşken, Fox Haber 2. oldu. Çarpışma ise diğer rakiplerini geride bırakarak 3. sıraya yerleşti. Avlu dizisi 4. olurken, Bizim Hikaye de 9. sırada kendisine yer bulabildi.

Sosyal medyaya bakarak dizinin çok daha yüksek reytingler alacağını düşünen izleyiciler ise ne yazık ki hayal kırıklığına uğraıd. Çünkü Çarpışma reytinglerde istediği etkiyi ne yazık ki yaratamadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR