Çarpışma'da Cansız düğümü çözüldü! Bomba bir isim geliyor

Show TV'nin reytingleri çok yüksek olmasa da sosyal medyada büyük ses getiren tek sezonluk projesi Çarpışma'da geçtiğimiz hafta Cansız'ın Kadir'in babası olduğu ortaya çıkmıştı. Sır gibi saklanan Cansız'a kimin hayat vereceği ise çok konuşulmuştu. Ancak büyük bir ters köşe geldi. İşte o usta isim

Çarpışma'da Cansız düğümü çözüldü! Bomba bir isim geliyor
Yayın Tarihi: 26.02.2019 01:01:00

Show TV'nin kasım ayında ekran macerasına başlayan ve zaman zaman hakkında final iddiaları ortaya atılan dizisi Çarpışma kulağını tıkayıp yoluna devam ediyor.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma'da geçen hafta büyük bir sır ortaya çıkmıştı.

Dizide uzun zamandır adı geçen ancak sır gibi saklanan Veli’nin patronu Cansız’ın, Kadir’in babası olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta, Kadir’in eşi ve kızını kaybettiği patlamanın da Cansız’ın işi olduğu açıklanmıştı. Veli de, kendisinden istediği parayı vermek için son sahnede Cansız ile karşı karşıya gelmişti fakat biz Cansız'ı görememiştik. Bu sırrın ayyuka çıkmasıyla şok olan izleyiciler, "Cansız kim olacak?" diye aramaya başladılar.

Hatta Çarpışma'da Cansız karakterine Şener Şen'in hayat vereceği yönünde iddialar ortaya atılmış ve sosyal medya bu iddiayla adeta yıkılmıştı. Cansız'ın kim olduğu ile ilgili bir diğer tahmin ise dizide Haydar Müdür'e hayat veren Erkan Can'ın aslında Cansız olduğuydu.


Fakat tüm bu iddialar havada kaldı. Çünkü Cansız'a kimin hayat vereceği ortaya çıktı. Çarpışma dizisine son olarak usta oyuncu Ali Sürmeli dahil oldu.



Çarpışma'da Cansız karakterine hayat verecek olan Ali Sürmeli'nin önümüzdek bölümlerde izleyici karşısına çıkması bekleniyor. 

Çarpışma yeni bölümleriyle her perşembe Show TV ekranlarında...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR