Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maç özeti izle FB kazandığı penaltılar maça damga vurdu

Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maç özeti izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maçın geniş özeti ve golleri izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maçın golleri izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 geniş özet izle! Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maçın golleri izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçına FB

Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maç özeti izle FB kazandığı penaltılar maça damga vurdu
Yayın Tarihi: 11.09.2020 21:59:41

Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maç özeti izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maçın geniş özeti ve golleri izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maçın golleri izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 geniş özet izle! Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maçın golleri izle. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçına FB'nin kazandığı penaltılar damga vurdu.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maç özeti izle!

Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 sona erdi. İlk yarı Caner Erkin penaltı vuruşundan yararlanmamasından sonra ikinci yarıya Rizespor'un golüyle başlandı. Fenerbahçe sezonun açılış maçında karşılaşmayı 1-2 kazanmayı başardı. Sosa yine penaltıdan gol atması 2. penaltı penaltı mı sorusu akıllara getirdi.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe 1 2 maç özeti

Sosa'nın golünü tıkla - izle


Gökhan Gönül golünü tıkla - izle

Milan Skoda golünü tıkla - izle

Spor Toto Süper Lig'de 2020-2021 sezonu açılış maçında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Yeni hocası ve transferleriyle bambaşka bir takım haline gelen Fenerbahçe ilk maçında Çaykur Rize deplasmanına konuk oldu. Zorlu mücadelede iki ekipte kıran kırana rekabet içine girdi. Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe Maç özeti futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe'nin ve Çaykur Rizespor'un yeni transferlerinin ilk defa sahaya çıktığı mücadelenin önemli anları, anlatımı, golleri ve diğer detayları haberimizde sizlerle...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun açılış maçı sona erdi! Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi ve zorlu 90 dakika 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetiyle sona erdi! Yeni model Fenerbahçe, yeni sezonun ilk galibiyetini Çaykur Rizespor deplasmanında almasını bildi. Çaykur Rizespor 1 Fenerbahçe 2 Maçın önemli anları, golleri, penaltı pozisyonları ve geniş özeti futbol severler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe Skoda'nın golüne karşı Gökhan Gönül ve Jose Sosa'nın golleriyle Çaykur Rizespor deplasmanını kayıpsız geçmeyi başardı!

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Maç ÖZETİ!


Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe yeni sezonun ilk haftasının açılış maçında kozlarını paylaşıyor. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleye Koronavirüs pandemisi nedeniyle seyirci kabul edilmedi. 

Çaykur Rizespor maça hızlı başlasa da Fenerbahçe etkili ataklarla ev sahibi kalede tehlikeli pozisyonlar bulmayı başardı. 32. dakikada Çaykur Rizespor ceza sahası içinde Rizesporlu oyuncunun eline çarpan top penaltıya sebep oldu. Hakem Arda Kardeşler VAR incelemesinin ardından penaltıya hükmetti. Penaltıda topun başına gelen Caner Erkin'in vuruşunu kaleci Gökhan çıkardı! Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan penaltıyı kurtardı ve skoru 0-0'da tuttu!

40. dakikada Ferdi Kadıoğlu sarı kart gören isim oldu.

İlk 45 dakika 0-0 eşitlikle sona erdi ve takımlar soyunma odasına eşitlikle gitti. 2. yarının 54. dakikasında Mame Thiam yerini Enner Valencia'ya bıraktı. Fener taraftarı özellikle Valencia'nın performansını merakla bekliyordu.

59. dakikada Çaykur Rizespor'da Skoda, Meljnak'ın asistinde kafa golünün sahibi oldu. Serdar Aziz'in üstünden golü bulan Skoda, Çaykur Rizespor'u 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Bu golün ardından 64. dakikada Çaykur Rizespor'da Vetrih yerini Michalak'a, Abdullah Durak ise Yasin Pehlivan'a bıraktı. 1 dakika sonra Fenerbahçe'de Ferdi çıktı Sinan Gümüş girdi, Deniz Türüç çıktı Ozan Tufan oyuna girdi.

76. dakikada Caner Erkin'in asistinde Gökhan Gönül golü bulan isim oldu! Skor 1-1'e geldi ve Fenerbahçe özgüven kazandı. 

Golden hemen sonra Luiz Gustavo yerini Jose Sosa'ya bıraktı. Erol Bulut galibiyet için son kozunu da Sosa'dan yana kullandı. Çaykur Rizespor'da ise 80. dakikada golün sahibi Skoda yerini yeni transfer Remy'e bıraktı. 

82. dakikada Sinan Gümüş, 85. dakikada Moroziuk sarı kart gören isimler oldular. 

87. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı! Jose Sosa topun başına geçti ve topu ağlarla buluşturdu! Fenerbahçe, yeni transferi Sosa'nın penaltı golüyle skoru 1-0'dan 2-1'e getirmeyi başardı. Bu golden sonra 90+4'de Samudio yerini Kemal Rüzgar'a bıraktı.

Maçın kalanında başka gol olmadı ve 90+5'in son düdüğü çaldı! Fenerbahçe 2-1'lik skorla yeni sezona 3 puanla başlayan taraf olurken mağlup Çaykur Rizespor sıfır puanda kaldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR