Çaykur Rizespor Galatasaray 2 0 maç özeti izle Aslan Rize'de Kayıp! Muslera ve Andone sakatlandı

Çaykur Rizespor Galatasaray 2 0 maç özeti izle. Rizespor Galatasaray 2 0 maçın geniş özeti izle! Rizespor 2 0 Galatasaray maçın golleri ve özeti izle. Çaykur Rizespor Galatasaray 2 0 maçın golleri sizlerle.

Çaykur Rizespor Galatasaray 2 0 maç özeti izle Aslan Rize'de Kayıp! Muslera ve Andone sakatlandı
Yayın Tarihi: 14.06.2020 23:17:26

Çaykur Rizespor Galatasaray 2 0 maç özeti izle. Rizespor Galatasaray 2 0 maçın geniş özeti izle! Rizespor 2 0 Galatasaray maçın golleri ve özeti izle. Çaykur Rizespor Galatasaray 2 0 maçın golleri sizlerle.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, deplasmanda rakibi Çaykur Rizespor'a mağlup oldu! Maçın önüne geçen olay ise Muslera'nın sakatlanması oldu. Muslera'nın kaval kemiğinde 2 ayrı kırık oluştu. Çaykur Rizespor Galatasaray maç özeti! Çaykur Rizespor Galatasaray maçının önemli pozisyonları, canlı maç anlatımları, Muslera'nın sakatlanma anı, maçın golleri ve tüm bilgileri haberimizde sizlerle...

Rizespor ilk golünü tıkla - izle

Rizespor ikinci golünü tıkla - izle

Rizespor Galatasaray 2 0 maç özeti tıkla - izle (Geniş özet birazdan)


Süper Lig'in "Koronavirüste normalleşme" ile birlikte yeniden başlamasıyla, Çaykur Rizespor ile Galatasaray 27. haftada kozlarını paylaştı. Ev sahibi Çaykur Rizespor sahadan galibiyetle ayrılarak Galatasaray'ı devirmeyi başardı. Zorlu 90 dakikanın gülen tarafı Çaykur Rizespor olurken Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın yaşadığı ağır sakatlık skorun da önüne geçti! Cimbom hem 3 puandan hem de Muslera'dan oldu. Çaykur Rizespor 2-0 Galatasaray maç özeti haberimizin devamında sizlerle...

Çaykur Rizespor Galatasaray MAÇ ÖZETİ

Maça hızlı başlayan Çaykur Rizespor oldu. Galatasaray defansının yaptığı hatada Skoda kaleci Muslera'yla karşı karşıya kalacağı pozisyonda aşırtma vuruş denedi. Ancak Muslera kolaylıkla topun sahibi oldu. 7. Dakikada Çaykur Rizespor'da Meljnak sarı kart gören isim oldu.


Maçın 24. dakikasında Çaykur Rizespor atağa kalktı. Skoda'ya atılan pas ofsayt olsa da hakem devam ettirdi, topu karşılamaya Muslera çıktı. Muslera ile Skoda çarpıştı ve Muslera bu çarpışmanın ardından yerden kalkamadı. Ayağını tutan Muslera, sedyeyle oyun alanı dışına alındı ve acilen ambulansla hastaneye gönderildi. Muslera'nın yerine 24. dakikada Okan Kocuk oyuna girdi. Muslera'nın hastanede yapılan tetkiklerinde 2 ayrı kemiğinin kırıldığı ortaya çıktı!

42. dakikada Çaykur Rizespor penaltı kazandı! Topun başına gelen Skoda, penaltıda topu ağlarla buluşturamadı ancak Okan Kocuk'tan dönen topu tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Böylece Çaykur Rizespor 1-0 öne geçmiş oldu.

İlk yarının sonuna tam 14 dakika ilave edildi. Yaşanan sakatlık ve oyuncu değişikliği nedeniyle 14 dakikalık ilave süre oynandı. Ancak başka gol olmadı ve takımlar 1-0'lık Çaykur Rizespor üstünlüğüyle soyunma odasının yolunu tuttu.

İkinci yarının hemen başında Fatih Terim 2 hamlesini oynadı. Ömer Bayram'ın yerine Emre Akbaba, Ahmet Çalık'ın yerine ise Florin Andone oyuna dahil oldu. Bu hamleler de maçın kontrolünü Galatasaray'a geçiremedi.

53. dakikada Çaykur Rizespor'da Tunay Torun 2. golü buldu. Tunay'ın golüyle Çaykur Rizespor 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Galatasaray takımı da dağıldı!

59. dakikada Sumudica, 61'de Donk sarı kart gören isimler oldular. Donk, bir sonraki maçta sarı kart cezalısı olarak forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor'da 68. dakikada Tunay Torun yerini Oğulcan Çağlayan'a, Harmash'da Abdullah Durak'a bıraktı. 72. dakikada sakatlanan Andone'nin yerine Belhanda oyuna girdi.

Fatih Terim 77. dakikada Onyekuru'nun yerine Adem Büyük'ü oyuna aldı. Adem Büyük 87. dakikada ve 90. dakikada gördüğü sarı kartlarla çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasaray 90. dakikada 10 kişi kaldı! 

Maçın uzatma anlarında başka gol olmadı ve Galatasaray, Çaykur Rizespor'a mağlup oldu! Bu sonuçla birlikte Çaykur Rizespor puanını 28'e çıkarıp maç fazlasıyla 14. sıraya yerleşirken, Şampiyonluk hedefleyen Galatasaray ise 50 puanla 3. sırada kaldı ve Trabzonspor ve Başakşehir'le puan farkının 6'ya çıkmasına engel olamadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR