Cazip teklif emekliye verildi! SGK emeklisi 10 bin TL ödeme alıyor!

Cazip teklif emekliye verildi! SGK emeklisi 10 bin TL ödeme alıyor!

Cazip teklif emekliye verildi! SGK emeklisi 10 bin TL ödeme alıyor!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 20:45:00

Akbank, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olarak emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile emekli müşterilere maaş ödemesi yapma fırsatı sunuluyor. Akbank'ın yeni promosyonunda emeklilere net 7.000 TL nakit promosyon verilirken, ayrıca 3.000 TL'lik ödül kampanyası da başlatıldı. Yani emekliler Akbank'tan toplamda 10.000 TL promosyon desteği alabilirler. Akbank'ın bu yeni kampanyasında ek ödül, fatura ödeme talimatı verilmesi ve kredi kartı kullanımına bağlı olarak sağlanacak.

Akbank'ın yeni promosyon kampanyasına başvuru yapmak oldukça kolay. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklileri, Emekli Sandığı emeklileri ve Erken Emeklilik (EYT) emeklileri de dahil olmak üzere birçok emekli bu kampanyadan faydalanabilir. Başvurular, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan online olarak 7/24 yapılabilir. Emekliler, Akbank mobil uygulamasını indirerek yeni müşteri olmak istediklerini belirtip emekli maaşlarını bu bankaya taşıyabilirler.

Akbank'ın bu kampanyası, hızlı ve kolay başvuru imkanı ile emekliler için son derece cazip bir seçenek sunuyor. Banka, promosyon onayı aldıktan sonra emeklilerin banka şubesine gitmelerine gerek olmadan promosyon ücretini doğrudan emeklinin IBAN numarasına yatırıyor. Ancak 10.000 TL net promosyon almak isteyen emeklilerin promosyon başvurusu sırasında ek taahhütnameyi de onaylamaları gerekmektedir. Akbank'ın bu promosyon kampanyası, emeklilere maddi anlamda büyük bir destek sunarak yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR