Cebinde Akbank Kartı Olan Herkes 300.000 TL'ye Kadar Yeni Ödemeden Faydalanacak! Banka Müdürü Açıkladı!

Akbank kartı olan kişiler artık yüksek limitli kredi kullanabilecekler... İşte detaylar...

Cebinde Akbank Kartı Olan Herkes 300.000 TL'ye Kadar Yeni Ödemeden Faydalanacak! Banka Müdürü Açıkladı!
Yayın Tarihi: 5.09.2023 07:41:00

Son dakika haberi: Akbank yaptığı açıklama ile birlikte uygun faizlerle bireysel ihtiyaç kredisi kullandıracağını açıkladı. Banka müşterisi olan herkes,bu kredi kampanyasına katılarak hemen işlem yapabilecek. Akbank 300 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli kredi kampanyasını cebinde akbank kartı olan ve daha önce kredi alıp, düzenli ödemeler yapan kişilere de vermektedir. 300 bin TL kredi almak için başvurunuzu yapacak olan kişilere uygun faizlerle verilecek bu kredi kampanyasında başvuru şartlarına göre kredi ödemeleri hesaplara aynı gün içinde yatacaktır. 

AKBANK KREDİ KAMPANYASI 300.000 TL OLARAK GÜNCELLENDİ

Akbank kredi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişilere 300 bin TL'ye kadar nakit kredi ödemesi yapılacağı açıklandı. Banka bu kredi için kişilerin kredi notuna bakacak ve gelir durumuna bakarak onay verecek. 300 bin TL kredi almak için başvurunuzu yapmak istiyorsanız hemen işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabileceksiniz. Akbank kredi kampanyasına katılmak için 300 bin TL kredi alacak kişilerin 1500 ve üzerinde bir kredi notu olması gerekiyor.


Cebinde Akbank kartı olan kişiler başvurularını 300 bin TL olarak Akbank Direkt uygulaması üzerinden de yapabilmektedir. Kredi onayı aldığınızda ve banka sizden evrak istemediğinde mobil uygulama üzerinden bu krediyi kullanabilirsiniz. Kredi onayı aldığınızda evrak ile işlem yapılması gerekiyor uyarısı alırsanız, en yakın Akbank şubesine giderek bu şekilde kimlik ve gelir belgeniz ile kredi kullanmanız gerekmektedir. Başvuru yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verirken, kredi notu düşük olan herkes kefil vererek de kredi alabileceklerdir. Özellikle 50 bin TL'ye kadar kullanılan kredilerde banka 36 ay vadeye kadar kredi vermektedir ve bu kişilere özellikle belgesiz ödeme yapmaktadır. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR