Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat! Bankadan Açıklama Geldi: 50 bin TL alın!

Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat! Bankadan Açıklama Geldi: 50 bin TL alın!

Cebinde Akbank Kartı Olanlar Dikkat! Bankadan Açıklama Geldi: 50 bin TL alın!
Yayın Tarihi: 30.07.2023 20:24:00

Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için özel bir kredi kampanyası başlattı! Bu yeni kampanya ile Akbank müşterileri, Akbank Direkt uygulaması üzerinden kolayca ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak hesaplarına nakit desteği alabiliyorlar. Düşük faiz oranları ve uzun vadeli seçeneklerle sunulan kredi imkanı, ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılamanıza yardımcı oluyor.

Akbank müşterileri, daha önce Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi kullandı ve düzenli ödemelerini gerçekleştirdiyse, 50.000 TL'ye kadar kredi limiti açılıyor. Gelir belgesi sunmaksızın 36 ay vadeyle bu krediden faydalanabilirler. Kredi başvurusunda kredi puanı değerlendirilerek onay veriliyor ve müşterilere düşük faizli ihtiyaç kredisi sağlanıyor.

Akbank Direkt uygulaması sayesinde yapılan kredi başvurularında hız ön planda. Onay alan müşteriler, hafta sonu dahil olmak üzere aynı gün içinde ödemelerini hesaplarına alabiliyorlar. Acil nakit ihtiyacınız olduğunda hemen başvurun, destek kredi ödemelerinden aynı gün içinde faydalanın!

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler için birkaç farklı yöntem bulunuyor. Akbank müşterileri, SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorlarsa "Kredi TCKimlikNumarası" yazıp 44 25 numarasına mesaj göndererek kolayca başvurularını tamamlayabilirler.

Akbank Direkt uygulaması üzerinden daha önce kredi kullandıysanız, yine aynı uygulama üzerinden 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz. Emekli veya sigortalı olarak bir işyerinde çalışıyor olmanız ve kredi puanınızın uygun olması durumunda başvurunuz hemen aynı gün içinde onaylanır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR