Cebinde Denizbank kartı olanlara sabah duyurusu geldi! Banka açıklama yaptı! Dikkat...

Cebinde Denizbank kartı olanlara sabah duyurusu geldi! Banka açıklama yaptı! Dikkat...

Cebinde Denizbank kartı olanlara sabah duyurusu geldi! Banka açıklama yaptı! Dikkat...
Yayın Tarihi: 21.08.2023 07:22:00

Cebinde Denizbank kartı olan 18 yaş üzeri her vatandaş için yeni bir duyuru geldi. Bankadan yapılan açıklamada Denizbank kredi kartı veya bankamatik kartı kullanan kişilere kısa süreli bir kampanya yapacak. Denizbank tarafından başlatılan bu kampanyada banka müşterilerine 50 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirecek. Denizbank ihtiyaç kredisi olarak verilecek kredi kampanyasına katılmak için bazı şartlara uygun olmanız istenecek. Denizbank yaptığı bu kredi kampanyasını bu sabah kendi internet sitesi üzerinden paylaştı. 

Denizbank kredi kampanyası

Denizbank kredi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişilere hemen sonuç verilecek. Denizbank kredi kampanyasına katılmak için işlem yapacak olan kişilere banka sonucu hızlı verirken aynı zamanda düşük faizli kredi imkanı da sağlayacak. Ay sonuna kadar geçerli olan bu kampanyada banka müşterisi olan herkes kredi için başvurusunu SMS atarak veya Denizbank mobil uygulamasına girerek yapabileceklerdir. Denizbank kredi kampanyasına katılarak işlemlerini yapmak isteyen tüm bireyler. Başvuru şartlarına uygun olarak da bu bankadan kredi alabileceklerdir. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası banka müşterisi olan kişilere şu şekilde verilmektedir.

SMS ile kredi almak için 50 bin TL başvuru: 

Denizbank SMS ile kredi başvurusu yapmak için cep telefonunuz üzerinden ücretli bir mesaj atmanız yeterli olacaktır. Denizbank SMS ile kredi başvurusu için KREDİM TC KİMLİK ve DOĞUM TARİHİ yazarak bu mesajı hemen gönderin. Denizbank SMS ile kredi başvurusu yapmak için bu mesajı 3280 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Denizbank kredi başvurusu yapacak olan kişilere hemen aynı gün içinde işlem yapılır ve SMS ile onay almanız durumunda da bankadan internet bankacılığını kullanarak da kredi alabileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR