Cebinde İş bankası kartı olanlar dikkat! 5 gün sürede işlem yapın!

Cebinde İş bankası kartı olanlar dikkat! 5 gün sürede işlem yapın!

Cebinde İş bankası kartı olanlar dikkat! 5 gün sürede işlem yapın!
Yayın Tarihi: 14.11.2023 20:45:00

İş Bankası, kart sahiplerini sevindirecek bir kampanya ile karşımızda! Son dakika açıklamasına göre, bankamatik kartı olan vatandaşlar için 5 gün içinde 7.500 TL nakit kredi imkanı sunulacak. Gelir belgesi şartı olmadan kullanılabilen bu kredi, İş Bankası'nın yeni kampanyası kapsamında vatandaşlara düşük faizlerle destek olmayı amaçlıyor. İhtiyaç kredisi kullanacak olan herkes, belirli şartlara uyduğu takdirde ödemelerinde avantajlardan faydalanabilecek.

Kredi Başvurusu Kolaylığı

İş Bankası kart sahipleri için 7.500 TL nakit kredi fırsatını değerlendirmek oldukça basit! Başvurular, banka hesabı olan vatandaşlar için hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu için İş Bankası'nın İşCep uygulaması kullanılabiliyor. Onay alan vatandaşlar, bankaya gitmeden ödemelerini hesaplarından alabiliyorlar.

Online Başvuru İmkanı

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de internet bankacılığı girişi ile ihtiyaç kredisi başvuru imkanı sunuyor. Bireysel müşteriler, internet bankacılığı şubelerine giriş yaparak kampanyaya katılabilir ve destek alabilirler. Bu hızlı başvuru sürecinde banka müşterileri, aynı gün içinde kredi ödemelerini kendi hesaplarına aktarabiliyorlar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR