Cebinde İş Bankası Kartı Olanlar Dikkat! Bu Duyuru Sizin İçin Yapıldı!

Cebinde İş Bankası Kartı Olanlar Dikkat! Bu Duyuru Sizin İçin Yapıldı!

Cebinde İş Bankası Kartı Olanlar Dikkat! Bu Duyuru Sizin İçin Yapıldı!
Yayın Tarihi: 20.10.2023 10:15:00

İş Bankası, müşterilerine sunduğu özel kredi kampanyası ile dikkat çekiyor. Banka, İş Cep uygulaması aracılığıyla 3 ay erteleme seçeneğiyle 50.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor ve düşük faiz oranlarıyla vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

Bu kampanya, hem emekliler hem de sigortalı çalışanlar için geçerli. Emekli maaş hesabı aracılığıyla başvurunuzu hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. İş Bankası, belirlediği politikalar doğrultusunda uygun faiz oranları ile kredi işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca, cep telefonunuzdan kredi başvurusu yapma olanağını da sunuyor. İş Bankası müşterilerine özellikle İş Cep uygulaması üzerinden kredi ödeme kolaylığı da sağlamaktadır.

Kredi başvurusu yapabilmek için banka kredi puanınızın 1350 ve üzerinde olması gerekmektedir. Bu şartı karşılayan vatandaşlar, İş Bankası'nın sunmuş olduğu özel kredi kampanyasına başvuruda bulunabilirler.

İş Cep uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak son derece basittir. İş Bankası, İş Cep uygulamasını kullanan kişilere uygun faiz oranları ile kredi vermektedir. Ayrıca, başvuran kişilere hızlı bir destek sunularak krediler aynı gün içinde hesaplara aktarılacaktır. İş Bankası'nın sunduğu bu kampanya, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşteriler için cazip bir seçenek sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR