Cebinde ve Cüzdanında AKBANK kartı olanlar için yeni duyuru: Başvuru yaparak istediğiniz parayı alın!

Cebinde ve Cüzdanında AKBANK kartı olanlar için yeni duyuru: Başvuru yaparak istediğiniz parayı alın!

Cebinde ve Cüzdanında AKBANK kartı olanlar için yeni duyuru: Başvuru yaparak istediğiniz parayı alın!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 09:20:00

Akbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı ve bu kampanyanın duyurusunu internet sitesi üzerinden paylaştı. Bu kampanya ile kendi banka hesabı olan vatandaşlara nakit ihtiyaç durumunda uygun koşullarda ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyenler, kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulamalar sonucunda kredi puanı 1500 ve üzerinde olan herkese Akbank hesabı olanlara 20.000 TL ödeme yapılacağını öğrenebilirler.

20.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Akbank, bireysel müşterilere özel başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasında hızlı ve anında sonuçlar vereceğini vurguladı. Kredi puanı uygun olan müşterilere SMS ile onay verilecek ve bu durumda Akbank direkt uygulaması üzerinden kredileri hemen kullanabilecekler. Akbank direkt uygulamasını kullanmak için müşterilerin bu bankada bir hesabının olması ve maaş müşterisi olmaları gerekmektedir.

Kolay ve Hızlı Başvuru İmkanı

Akbank, müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanyaya katılmak isteyenler, cep telefonları üzerinden 7/24 kredi başvurusunu gerçekleştirebilir ve SMS ile ne kadar kredi onayı aldıklarını hemen öğrenebilirler. SMS ile kredi almak için "Kredi" yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak 44-25 numarasına göndermek yeterlidir.

Hızlı ve Esnek Ödeme Seçenekleri

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası, 20.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunarken aynı zamanda ödeme seçeneklerinde de esneklik sağlıyor. Müşteriler, istedikleri zaman 36 ay vadeli kredi ödeme tablosu oluşturabilir ve ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyebilirler.

Akbank, müşteri memnuniyetine önem veren bir banka olarak ihtiyaç kredisi kampanyasıyla finansal destek sunuyor. Uygun faiz oranları ve hızlı başvuru süreciyle Akbank'ın kampanyasından yararlanmak isteyenler, internet sitesi üzerinden veya SMS ile kolayca başvuru yapabilir ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm bulabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR