Cebinde veya cüzdanında Akbank bankamatik kartınız var ise 70.000 TL ödeme alın

Cebinde veya cüzdanında Akbank bankamatik kartınız var ise 70.000 TL ödeme alın

Cebinde veya cüzdanında Akbank bankamatik kartınız var ise 70.000 TL ödeme alın
Yayın Tarihi: 4.11.2023 17:45:00

Akbank yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için hızlı bir şekilde bireysel tüketici kampanyası başlatacağını açıkladı. 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin Akbank bankamatik kartı kullanması durumunda Akbank direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman kendileri için hazırlanmış olan kredili limitlerini kullanabiliyor. Akbank üzerinde hesabı olan ve düzenli ödemeler yapan tüm vatandaşların aynı zamanda kredi puanı da 1400 ve üzerinde ise başvurularını Akbank direkt uygulaması üzerinden yaparak banka şubelerine gitmeden de kredi kullanabilmektedir.

Akbank bu sabah yapmış olduğu açıklama ile birlikte Ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyalara katılacak olan tüm vatandaşları 50.000 TL'ye kadar nakit ödeme vereceğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişilerin 18 yaş üzerinden büyük olması gerekiyor ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulamalar ile birlikte nakit kredi ödemesini hızlı bir şekilde alabileceksiniz.

Akbank internet bankacılığı kullanmayan ve kredi başvurusu olumlu veya olumsuz olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar ise cep telefonları üzerinden mesaj atarak Kredi başvurusunda bulunabilir. Kredi yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndererek Akbank üzerinden ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR