Cem Özer'in mesajla sevişmesine eşi Pınar Dura'dan şaşırtan cevap

Cem Özer'in mesajla sevişmesine eşi Pınar Dura'dan şaşırtan cevap. 61 yaşındaki oyuncu Cem Özer'in sosyal medyada bir kadın takipçisiyle yaptığı cinsel içerikli mesajları ifşa oldu. Cem Özer'in eşinden ilk yanıt geldi.

Cem Özer'in mesajla sevişmesine eşi Pınar Dura'dan şaşırtan cevap
Yayın Tarihi: 6.10.2020 11:24:00

Cem Özer'in mesajla sevişmesine eşi Pınar Dura'dan şaşırtan cevap. 61 yaşındaki oyuncu Cem Özer'in sosyal medyada bir kadın takipçisiyle yaptığı cinsel içerikli mesajları ifşa oldu. Cem Özer'in eşinden ilk yanıt geldi.

Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer'in sosyal medyadan bir kadın takipçisiyle çırılçıplak yaptığı görüntülü arama ifşalandı. Cinsel içerikli konuştuğu takipçisi Cem Özer'in görüntülü aramadaki görüntülerini ve attığı mesajları, fotoğrafları ifşa etti.

Bu görüntüler üzerine Cem Özer açıklama yapmıştı. Eşi Pınar Dura'dan özür dilemiş ve bu olayın geçmişte yaşanan saçma bir olay olduğunu, hatasını fark ettiğini ancak affedip affetmeyeceğine Pınar Dura'nın karar vereceğini söyledi.

Ünlü oyuncu Em Özer'in mesajlarını ifşa eden takipçisi Beyaz TV'de yayınlanmış olan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuştu: Bana uygun olmayan fotoğraflar ve videolar yolladı. ‘Monica Bellucci’ye benziyorsun’ diyerek arkadaşlık kurmaya çalıştı. Sapık sapık konuşmalar yaptı. Kamuya mâl olmuş birinin böyle şeyler yapmaması lazım." dedi.

Cem Özer yayına katıldı ve şu açıklamaları yaptı: "Bu kadın hiç tanımadığım biri değil. Adı Menekşe Keskin. 11 sene önce Almanya’da bir geceliğine birlikte olduk. Bekardım. 6-7 sene önce sosyal medyadan beni buldu. Sosyal medyadan sevişmeye başladık. Evli olduğunu öğrenince görüşmeyi kestim. Pandemi döneminde yalvardı yakardı, yeniden ekledim. Görüntülü olarak 35 dakika görüştük" dedi.




Tahdit edildiğini ve ortada bir taciz olayı olduğunu reddeden Cem Özer: "Avcılar’dan, siyasetle uğraşan bir adam aradı. ‘Bu kadın benim nişanlım, 200 bin euroya ev aldım. Senin yüzünden ayrıldık. Bu parayı vereceksin’ dedi. Yani şantaj var. Para yüzünden bunu yaptılar. Ben böyle bir kumpasa geldiğim için karımdan özür diliyorum. Bu durum benim karımla olan özel ilişkim beni affeder ya da affetmez. O kısım beni ilgilendiriyor."

5 Ekim'de yani dün 61 yaşına giren Cem Özer'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan "Güzel ruhlu sevgilim, sen, hayata karşı duruşunla, engin bilgi birikiminle, mütevazi ruhunla, duygusallığınla ve merhametinle bana hep ilham veriyorsun. Senin oyunculuğunu izlerken bir hayranın, evimizde ise hayat arkadaşın ve karın olmaktan gurur duyuyorum. Yaşama sevincim, doğum günün kutlu olsun.. Seni çok ama çok seviyorum.. Aşkım" yazısını paylaştı.



Sonradan eşiyle olan bir fotoğraf daha paylaşan Cem Özer'in eşi Pınar Dura "Bize inanan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederiz" notuyla paylaştı.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR