Cemil İpekçi kimdir? Cemil İpekçi kaç yaşında

Cemil İpekçi kaç yaşında? Nerede yaşıyor? arama moturunda aranmaya başladı. Yeni saatinde 2. Sayfa'ya konuk olan Cemil İpekçi yaptığı açıklamalar ve yorumlarla olay yaratmaya devam ediyor. Peki Cemil İpekçi kimdir?

Cemil İpekçi kimdir? Cemil İpekçi kaç yaşında
Yayın Tarihi: 7.10.2019 11:46:00

Cemil İpekçi kimdir? Cemil İpekçi kaç yaşında? her yerde aranıyor. Bugün 2. Sayfa'ya katılan ve ünlüler dünyasını kıyasıya eleştiren Cemil İpekçi lafını kimseden esirgemeyen tavırlarıyla çok dikkat çekti. Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Cemil İpekçi'nin hayatı hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Son olarak Sezen Aksu'yu çıplak gördüğünü ve ondan etkilendiğini söyleyerek magazin gündemine bomba gibi düşen Cemil İpekçi, bugün 2. Sayfa'nın konuğuydu.




CEMİL İPEKÇİ KİMDİR?

1948 İstanbul doğumlu olan Cemil İpekçi'nin babası Nejat İpekçi, annesi Sahire hanımdır. İpekçi 7 yaşındayken boşanmışlardı. İlköğretime 1955 yılında Işık Lisesi’nde başladı ve ardından Şişli Koleji’ne geçti. Ardından 12 okul değiştiren İpekçi Tarhan Koleji’nden mezun oldu.

Ünlü modacı, Londra'daki Royal Academy of Art Desen bölümünden 1971 yılında mezun oldu. Çocyukluğundan beri etek giydiğini küpe taktığını söyleyen Cemil İpekçi, 1975 yılı itibariyle Tzagne isimli butiğinde çalışmaya başladı. Sonrasında Nice'de 2. şubesini açan İpekçi 1984 yılına kadar burada yaşadı. Akabinde Türkiye'ye gelen İpekçi yaptığı tasarımlarla çok başarılı işlere imza atmıştır. 

İlk evliliğini 17 yaşındayken “Zeynep”adında bir hanımla imam nikahı ile yapan İpekçi, ikinci evliliğini ise 21 yaşında gerçekleştirmiş. Halk arasında hiç evlenmediği yönünde bir kanı olan ünlü modacının yıllar önce Belçika’da eğitim görürken kendinden 12 yaş büyük, Belçikalı “Lulue Bluemoon” isminde bir kadınla evlenip ayrılmıştır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR