CepteTEB Kredi Kartı Başvurusu Onaylansın, 300 TL Kazan

Cepteteb kredi kartı başvurusu yaparak kartı onaylanan müşteriler her ay 500 TL ve üzeri harcama yaparak aylık 50 TL puan olmak üzere toplamda 300 TL kazanacak.

CepteTEB Kredi Kartı Başvurusu Onaylansın, 300 TL Kazan
Yayın Tarihi: 28.11.2020 22:00:00

Cepteteb kredi kartı başvurusu yaparak kartı onaylanan müşteriler her ay 500 TL ve üzeri harcama yaparak aylık 50 TL puan olmak üzere toplamda 300 TL kazanacak.

Kampanya 23 Kasım – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerli olacak. Ekstrenizin kesildiği gün minimum 500 TL harcama yaptıysanız o ekstre döneminde yaptığınız tüm market ve e-ticaret harcamalarınızdan %20 puan kazanacaksınız.

Kazandığınız puanlar o ayki ekstrenize yansıyacak. Her ay en fazla 50 TL, 6 ay boyunca 300 TL’ye varan puan kazanabileceksiniz.


TEB’den yapılan açıklamada kampanyanın detayları ile ilgili şu bilgileri verildi:

KAMPANYANIN DETAYLARI:

Kampanya katılımı 23 Kasım – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında, CEPTETEB Kredi Kartı başvurusu ile yapılmaktadır.
Kampanya süresi, kampanya katılım tarihleri arasında alınan yeni CEPTETEB Kredi Kartı’nın ilk ekstre kesim tarihinden itibaren, ilk ekstre de dahil olmak üzere 6 ekstre dönemini kapsamaktadır.
Kampanyaya katılabilmek için 23 Kasım 2020 itibarıyla TEB veya CEPTETEB Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olmamak ve 23 Kasım – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında CEPTETEB Kredi Kartı başvurusunda bulunarak yeni CEPTETEB Kredi Kartı almak gerekmektedir.
Kampanya kapsamında CEPTETEB Kredi Kartı başvuru tarihi baz alınacak olup 23 Kasım 00:00’dan 31 Aralık 23:59’a kadar başvurulan ve onaylanan kartlar kampanya kapsamındadır.
Yeni alınan CEPTETEB Kredi Kartı’nın ilk ekstre dönemi ile kampanyanın 6 aylık süresi başlar. Aylık puan tutarını kazanabilmek için ilgili ekstre döneminde sektör fark etmeksizin peşin veya taksitli en az 500 TL ve üzeri harcama yapmak gerekmektedir.
Taksitli işlemlerde, işlem tutarının tümü o dönemki harcama limitine dahil edilecek. Örneğin; 300 TL’lik bir harcamayı 3 taksitle yaptıysan, o ayki 500 TL’lik minimum harcamanın 300 TL’sini gerçekleştirmiş olacaksın. Diğer aylara yansıyacak taksitler, sonraki dönemin harcama limitine dahil edilmeyecek.
Bu koşulları sağlayan müşterilerimiz yeni aldıkları CEPTETEB Kredi Kartlarıyla yaptıkları toplam harcama tutarı içerisindeki “market ve e-ticaret” sektörlerinde yapılan harcamalarının %20’sini puan olarak alacaktır.
Bir müşteri her ekstre döneminde(aylık) en fazla 50 TL, kampanya dönemini kapsayan ve kart sahipliğini takip eden ilk 6 ekstre dönemi(6 ay) boyunca da en fazla 300 TL puan kazanabilir.
Kazanılan puanlar aylık olarak karta yüklenecek olup puanların harcanmasında sektör kısıtı bulunmamaktadır.
İptal veya iade olması durumunda, iptal/iade yaptığın harcamadan kazandığın puan geri alınacak. Puanın geri alındığına dair SMS gönderilecek.
CEPTETEB Kredi Kartı alan müşterilerin ilk ekstresi kesilene kadar yaptıkları harcamalar, ilk ekstre dönemi içerisinde kaydedilecek olup kampanyanın 1. ayına karşılık gelmektedir.
Örnek olarak 1 Aralık 2020 günü (veya kampanya geçerlilik tarihi içerisindeki herhangi bir gün) TEB veya CEPTETEB Kredi Kartlarından herhangi birine sahip değilseniz, CEPTETEB Kredi Kartına başvurarak kartın onaylanıp size teslim edilmesini takiben 6 ekstre dönemi boyunca 500 TL ve üzeri harcama yaparsanız aylık toplam harcamalarınız içerisindeki market ve e-ticaret harcamalarınızın %20’si kadar puan kazanabilirsiniz.
Kazanılan puanlar geri alınmayacaktır.
Kampanya boyunca 300 TL puana ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da puan kazanmaya devam edersin. Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değil. Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecek.
TEB A.Ş. kampanya koşul ve şartlarını değiştirme hakkı saklıdır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR