ChatGP ile kitap yazdı milyon dolar kazandı

Kanada'da 20 yaşındaki bir genç ChatGP sayesinde milyon dolar kazandı.

ChatGP ile kitap yazdı milyon dolar kazandı
Yayın Tarihi: 7.09.2023 10:11:00

Kanada’da 20 yaşındaki bir öğrenci, yapay zeka programı ChatGPT'ye kitap yazdırdı ve 1 milyon dolar kazandı.

20 yaşında bilgisayar bilimi öğrencisi olan Joe Popelas, son dönemin tartışmalı yapay zeka programı ChatGPT sayesinde kendi markasını yarattı. Popelas, yapay zekaya kitap yazdırarak 1 milyon dolar değerinde bir kitap markası yarattı.

Sosyal medyada sıklıkla yapay zeka ile nasıl para kazanılır başlıkları gerçek oldu. Kanada'da 20 yaşındaki bir genç ChatGP'ye kitap yazdırarak 1 milyon doların sahibi oldu. Genç öğrenci Joe yapay zekadan ürettiği kitapları yine ChatGPT’yle Pinterest üzerinde pazarladı ve alıcılarına ulaştırdı.


BAŞARISIZ OLDU PES ETMEDİ

Kanada Toronto'da yaşayan Joe Popelas, aslında yapay zekadan ufak ufak paralar kazanıp yararlanırken kitap satışından elde edilen geliri gördüğü bir gün hemen harekete geçti. Geçen sene Ağustos ayında ChatGPT ile kitaplar yazan Joe iki ay sonra paralar kazanmaya başladı. Bu başarı hikayesinin ardında aslında ilk başta bir başarısızlıkta yatıyor. Joe'nin ilk kitap yazdırma girişimi başarısız oldu. Ancak Joe pes etmedi.

Joe bu parayı kazanmada en önemli noktasının ChatGPT desteğiyle Pinterest üzerinden verdiği satış için reklamlar olduğunu söylüyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR