Club Brugge Dinamo Kiev maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge ile Dinamo Kiev karşı karşıya geliyor. Futbol severler, Club Brugge - Dynamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Club Brugge Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

Club Brugge Dinamo Kiev maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 15:43:00

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge ile Dynamo Kiev karşı karşıya geliyor. Bir yanda Belçika takımı Club Brugge, diğer yanda Ukrayna kulübü Dinamo Kiev... Zorlu eşleşmede ilk maç Club Brugge'in evinde oynanacak. Club Brugge Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? Club Brugge Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bu sorular yanıt arıyor.

CLUB BRUGGE DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?


Club Brugge - Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı, 6 Ağustos Salı akşamı saat 21:30'da başlayacak. Jan Breydelstadion'da oynanacak Club Brugge Dinamo Kiev maçının kanalı da belli oldu. Club Brugge Dinamo Kiev maçı Türkiye'de hiçbir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak ancak Nesine.com üzerinden maçı canlı ve kesintisiz olarak izleyebileceksiniz.

CLUB BRUGGE DİNAMO KİEV EŞLEŞMESİNDE FAVORİ KİM?

Birbirine yakın iki kulüp: Club Brugge ile Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleşti! Club Brugge Dinamo Kiev ilk maçında, ev sahibi avantajıyla Club Brugge'in iddia oranı 1,70 iken deplasman ekibi Kiev'e verilen oran 3.30 oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR