Çocuk bu akşam var mı yok mu? Neden yok? 14 Ekim 2019 Star TV yayın akışı

Star TV'nin iddialı yeni sezon dizisi Çocuk bu akşam var mı yok mu? her yerde aranmaya başladı. Gerek çarpıcı hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla pazartesi akşamının kaderini değiştiren başarılı yapımın akıbetiyle ilgili detaylar haberin devamında. İşte 14 Ekim 2019 Star TV yayın akışı...

Çocuk bu akşam var mı yok mu? Neden yok? 14 Ekim 2019 Star TV yayın akışı
Yayın Tarihi: 14.10.2019 15:47:00

Çocuk 6. bölüm neden yok? sorusu arama motorunda aranmaya başladı. Normal şartlarda her pazartesi yeni bölümüyle Star TV ekranlarında olan Çocuk dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Hal böyle olunca Çocuk yeni bölüm neden yayınlanmıyor? Çocuk 6. bölüm ne zaman başlayacak? çok merak edildi. 

Başrollerini Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Ateş, Ceyda Ateş Toplusoy ve Kenan Acar'ın paylaştığı Çocuk 14 Ekim pazartesi ekranlara gelmeyecek. 

ÇOCUK 14 EKİM NEDEN YOK?

Çocuk'un bu akşam ekranlara gelmesi gereken 6. bölümü yayın akışında görünmeyince izleyicileri de dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Bu akşam EURO 2020 kapsamında Türkiye Fransa arasında oynanacak milli maç olduğu için dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. 

Yani Çocuk 6. bölüm milli maç nedeniyle ekranlara gelmiyor. Ancak Star TV, bu akşam Çocuk dizinin yeni bölümü yerine özel bölümü yayınlanacak. 




ÇOCUK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

14 Ekim pazartesi akşamı milli maç nedeniyle yayınlanmayacak Çocuk dizisinin merakla beklenen 6. bölümü bir hafta gecikmeli olarak 21 Ekim günü yayınlanacak. 

STAR TV YAYIN AKIŞI 14 EKİM 2019






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR