Çocuk dizisi neden yok? Bitti mi final mi yapıyor? Yeni bölüm ne zaman

Star TV’nin yeni sezonda başlayan pazartesi dizisi Çocuk’un 28 Ekim yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Son birkaç bölümdür reytingleri de iyice düşen Çocuk neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yapıyor? her yerde aranmaya başladı. Peki Çocuk yeni bölüm ne zaman?

Çocuk dizisi neden yok? Bitti mi final mi yapıyor? Yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 28.10.2019 13:51:00

Yapımını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği ve pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Çocuk dizisi 28 Ekim pazartesi akşamı 7. bölümüyle ekranlara gelecekti. Her bölümünde ayrı bir olayın yaşandığı dizi bu akşamın yayın akışında görünmeyince herkes endişelendi. Hal böyle olunca izleyiciler Çocuk dizisi neden yok? Bitti mi final mi yapıyor? Yeni bölüm ne zaman? diye aramaya başladı. Biz de sizler için bu soruları araştırdık bulduk.

Başrollerini Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Ateş, Ceyda Ateş Toplusoy ve Kenan Acar'ın paylaştığı Çocuk dizisinin günü değişti. Peki Çocuk hangi gün yayınlanacak? 



ÇOCUK DİZİSİ NEDEN YOK? 28 EKİM

Bu akşam 7. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Çocuk ne yazık ki ekranlara gelmeyecek. Çünkü Star TV ve yapımcının ortak kararıyla dizinin yayın günü değişti. Yani Çocuk dizisi artık pazartesi akşamı değil, salı günü yayınlanacak.


29 Ekim Salı akşamı itibariyle Çocuk dizisi, Kadın ve Eşkıya Dünyaya Olmaz dizileriyle reyting mücadelesine girecek.



ÇOCUK DİZİSİNİN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

Sezona oldukça iddialı başlayan Çocuk dizisi pazartesi akşamları, Yasak Elma, Vuslat, Çukur ve Zalim İstanbul gibi oldukça zorlu dizilerle mücadele ediyordu. Ancak dizinin reytingleri düşmeye başlayınca Star TV diziye ikinci bir şans verdi. Özetle Çocuk dizisinin günü düşük reytingleri sebebiyle değişti. 

ÇOCUK DEVAM EDECEK Mİ?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Çocuk dizisi salı günü başarılı, olur ve en azından reyting listesinde ilk 10'a girerse devam edecektir. Ancak dizi salı günü de başarısız olur ve düşüş devam ederse Çocuk, birkaç hafta içinde final yapacaktır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR