Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncuları kimler? Kanal D ne zaman başlayacak

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları kimler? Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan'ın efsane 2. nesli Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni sezonu da Kanal d'de.

Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncuları kimler? Kanal D ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 28.01.2019 01:18:00

Çok Güzel Hareketler 2 çıkıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanması kesinleşen Çok Güzel Hareketler 2 kanalı nihayet belli oldu. Peki Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları kimler? ÇGH 2 Kanal D ekranlarında ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu. Yılmaz Erdoğan'ın 2. nesli olarak yayınlanacak BKM imzalı program Kanal D ile sözleşme imzaladı ve yakında başlıyor. Yılmaz Erdoğan'ın önderliğinde yeni kadrosuyla ekranlara dönecek olan program daha önce yayınlandığı kanalı Kanal D'de ekranlara gelecek.

Çok Güzel Hareketler 2. kuşak oyuncuları kimler


Kanal D ekranlarında yayınlanacak Çok Güzel Hareketler oyuncuları merak ediliyor. İlk sezonunda 5 sezon aynı mutfak oyuncularıyla giden ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin gibi yıldız isimleri hayatımıza sokan ve ünlü eden program yeni nesliyle başlıyor. Peki Çok Güzel Hareketler 2 kesinleşen oyuncuların isimleri belli mi.  ancak şu anda Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları ve isimleri netleşmedi. 

Yılmaz Erdoğan ve ekibin 35 kişiden oluşacağı 2. kuşak tüm isimleri de sır gibi saklanıyor. Ancak izleyenlerden aldığımız bilgilere göre Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları şimdiden büyük merak uyandırdı ve dikkat çekiyor.

'Çok Güzel Hareketler 2' çok yakında Kanal D'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR