Cranberries Solisti Dolores O'Riordan Hayatını Kaybetti

İrlandalı ünlü rock grubu Cranberries'in sesi Dolores O'Riordan'ın 46 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü yıldızın uzun yıllar boyunca depresyonla mücadeleye ettiği biliniyordu.

Cranberries Solisti Dolores O'Riordan Hayatını Kaybetti
Yayın Tarihi: 16.01.2018 18:15:00

Londra'da kayıt yaptığı sırada hayatını kaybeden O'Riordan'ın henüz neden öldüğü bilinmiyor.

Linger ve Zombie şarkılarıyla hayran kitlesini yaratan Cranberries ile beraber 1990'lı yıllarda müzik dünyasına damga vuran O'Riordan, son yıllarda depresyonla başa çıkmak için verdiği mücadeleyi kamuoyuyla paylaşmıştı. 

Çocukluğu sırasında 8 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel tacize maruz kaldığını anlatan O'Riordan, sonraki yıllarda bu durumla başa çıkmak için bir çeşit yemek yeme bozukluğu olan anoreksiya geliştirdiğini söylemişti.

Birkaç yıl önce intihar girişiminde bulunduğunu da açıklayan ünlü sanatçı, üç çocuğu için hayata tutunmaya çalıştığını aktarıyordu.

Ünlü isim, 2011 yılında ise kanser olan babasının ölümünün ardından çocukluğunda kendisini taciz eden adamla babasının cenazesinde karşılaştığını Belfast Telegraph gazetesinden Barry Egan'a şu cümlelerle anlatmıştı:

"Babam ölmeden önce bir yıl boyunca onunla karşılaşacağıma dair kabuslar görüyordum. Cenazede tahmin ettiğim gibi ağlayarak geldi ve üzgün olduğunu söyledi. Babam daha yeni ölmüştü. Onu yıllardır görmemiştim ve sonra babamın cenazesinde gördüm. Onu yıllar boyunca hayatımda engellemiştim."

Duran Duran adlı ünlü müzik grubunun eski tur menajeri Don Burton ile 1994 yılında evlenen O'Riordan'ın evliliği 2014 yılında sona erdi. O'Riordan'ın üç çocuğu oldu. 

O'Riordan, nedeni ne olursa olsun depresyonun çok zor bir şey olduğunu, ancak mutlu zamanları da olduğunu söylemişti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR