Çukur 14 Ekim yeni Bölüm varmı Yokmu Neden Yok! Show Tv Yayın Akışı

Show tv'nin en çok izlenen dizisi Çukur 14 Ekim yeni Bölüm varmı Yokmu Neden Yok! Show Tv Yayın Akışı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çukur 14 Ekim yeni Bölüm varmı Yokmu Neden Yok! Show Tv Yayın Akışı
Yayın Tarihi: 14.10.2019 19:49:00

Show tv'nin fenomen dizisi Çukur 14 Ekim yeni Bölüm varmı Yokmu Neden Yok! Show Tv Yayın Akışından çıkartılan Çukur dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek olan Fransa Türkiye mücadelesi endeni ile 21 Ekim pazartesi saat 20:00'da show tv ektrranalrında yayınlanacak.

bu akşam saat 20:00'da Güldür Show ekrana gelecek olan Çukur dizisinin 72.yeni bölümü 21 ekim pazartesi gecesi kaldığı yerden izleyicinin karşısına çıkıcaktır.

ÇUKUR GEÇEN HAFTA NELER OLDU?


Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek.

Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek. Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak.

Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR