Çukur 2. sezon 19. bölüm 1. fragmanı izle 11 Şubat Çukur 52. bölüm fragmanı yayınlandı Karakuzular Çukur'a İdris'le dönüyor

Çukur 2. sezon 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çukur 52. bölüm fragmanı izle. 11 Şubat Show TV ekranlarında yayınlanacak Çukur 52. bölüm fragmanı izle. İdris Koçavalı ve Karakuzular Çukur'a geri dönüyor. İşte o tanıtım.

Çukur 2. sezon 19. bölüm 1. fragmanı izle 11 Şubat Çukur 52. bölüm fragmanı yayınlandı Karakuzular Çukur'a İdris'le dönüyor
Yayın Tarihi: 7.02.2019 23:17:00

Show TV reyting rekortmeni dizisi Çukur 2. sezon 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 2. sezon 19. bölüm 1. tanıtımı izle. Çukur'da 52. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. İdris Koçavalı, yaptığı görüşme sonrası Çukur'a karakuzular geri dönüyor haberini ailesine verdi. Peki Çukur 52. bölüm 1. fragmanı sonrası neler olacak. İşte Çukur'da yaşanacaklar.

Çukur 52. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Çukur'a aile ilk kez birarada. Karakuzular Çukur'a geri dönüyor haberini İdris Koçavalı verdi. Cumali dahil herkes bu kararı iyi karşılamadı. Ancak Karakuzular artık Çukur'da. Koçavalılar'da Karakuzular'da Çukur'da ve siz daha bizim ne kadar deli olduğumuzu görmedin yorumu yapıldı.

İdris Coming


Yamaç Koçavalı, İdris'in bu kararı sonrası tek bir sözle yorumladı. İdris is Coming. İdris Koçavalı geri döndü. Artık Cumali, Salih, Yamaç ve Selim'le beraber Çukur'da 2 güç birden yaşayacak.

Kemal abisinin ihanetini öğrendi

Çukur'da Kemal abisinin ihanetini öğrendi. Sen bunu nasıl yaptın diyerek asla affetmeyeceğini dile getirdi. Çukur yeni bölüm büyük ses getiren bir tanıtım yayınlandı.

Çukur 52. bölüm fragmanı izle 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR