Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Salih gidiyor Vartolu geri dönüyor

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 2. sezon 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Sultan Ana'nın da Çukur'a döndüğü 2. sezon 21. bölümde Vartolu adeta çıldırıyor. İşte detaylar...

Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Salih gidiyor Vartolu geri dönüyor
Yayın Tarihi: 21.02.2019 23:35:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur'un 2. sezon 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 2. sezon 21. bölümü herkes heyecanla bekliyor. Ancak 2. sezon 21. bölüm fragmanından gelen detaylar tansiyonu iyice yükseltti.

Koçovalılar'ın Çukur'a dönmesiyle değişen düzen Karakuzular dışında herkesi memnun etmişti. Koçovalı ailesiyle yeniden mesut olan Çukur sakinleri ise Karakuzular'dan hala çok korkuyordu.

Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanında Sultan Ana'nın da Çukur'daki aş evine gelmesi herkese büyük bir sürpriz oldu. Ancak Mahsun'un çıkıp aş evine gelmesi tüm Çukurseverlere kötü bir süpriz oldu.



Öte yandan Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanında Vartolu'nun Mahsun'un gelişinden haberdar olması yüreklere su serpti. Sultan Koçovalı'nın emin ellerde olduğunu dile getiren izleyiciler Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanının sonunda ise çok şaşırdı.

Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanında Mahsun'un söylediği sözlerle adeta Vartolu'nun damarına bastı. Çılgına dönen Vartolu ise etrafa kurşun sıkmaya başladı.

Vartolu'nun eskiye dönmesine çok sevinen izleyiciler ise Çukur 2. sezon 21. bölümü için şimdiden heyecanlandı.


Çukur 2. sezon 21. bölümüyle 25 Şubat Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

Videodan Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanı:



Çukur 2. sezon 20. bölümde neler yaşandı?

Koçovalılar ve Karakuzular, bu sefer Çukur’da karşı karşıya gelecek. Aliço sayesinde İdris Baba da eski günlerdeki gibi takım elbisesini giyerek Çukur sokaklarına geri dönecek. Mahallede yeniden birlik duygusu oluşurken Koçovalılar, eski işlerini geri almak için harekete geçecekler. Ancak her seferinde Karakuzularla karşılaşmaları işlerini zorlaştıracak.

Yücel’i bir koz olarak kullanan Koçovalılar, Çeto ve Mahsun’un üstünde olan kişiye ulaşmak için çabalayacak. Çeto’nun geçmişine dair çıkan ilk izler Çeto’yu zor durumda bırakırken, yaşanacak sürpriz bir gelişme ekran başındakileri şoke edecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR