Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur son olarak 48. bölümüyle ekranlara gelmişti. 3 haftadır ekranlara gelmeyen Çukur sezon arası verdi. Peki Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar

Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 19.01.2019 13:42:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur yeni yıldan önceki hafta 48. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 48. bölümün ardında Çukur sezon arası verdi ve 3 haftadır ekranlara gelmedi. Peki Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Çukur'un alınması Yamaç'ın vurulması derken son olarak sezon finali gibi bir bölümle ekranlara gelen Çukur, izleyenleri mest etti. Peki Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Çukur dizisini de etkiledi. Peki Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? 


Nihayet tatil bitti! 3 haftalık sezon arası biten Çukur'un geçtiğimiz günlerde 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç'ı hastanede gören izleyiciler ise ne olacağını daha da merak etti. Peki Çukur 21 Ocak var mı yok mu? Çukur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Çukur 21 Ocak Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek. Yani Çukur 49. bölüm 21 Ocak akşamı ekranlarda olacak.

Çukur 49. bölümüyle 21 Ocak Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR