Çukur 50. bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç'ı kimin vurduğu sosyal medyada alay konusu oldu

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur'un 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 50. bölüm fragmanında Yamaç'ın uyanmasıyla çok sevinen izleyiciler Yamaç'ı kimin vurduğunu dalga konusu yaptı. İşte detaylar...

Çukur 50. bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç'ı kimin vurduğu sosyal medyada alay konusu oldu
Yayın Tarihi: 26.01.2019 16:26:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Çukur'un 50. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sezon arasından önce vurulan Yamaç, 49. bölümde yoğun bakımdaydı ve herkesin aklında olan tek şey  "Yamaç'ı kim vurdu?" sorusuydu.

Ancak Çukur 49. bölümde bu sorunun cevabını bulamayan Çukur severler, heyecanla Çukur 50. bölüm fragmanını beklemeye başladı.

Çukur 50. bölüm fragmanında ise Yamaç gözlerini açtı. Kendisini kimin vurduğu sorusuna cevap vermeyen Yamaç, bir ipucu verdi.



Yamaç, Çukur 50. bölüm fragmanında, kendisini vuranın kardeş gibi biri olduğunu söyledi. Peki Yamaç'ı kim vurdu?


Çukur 50. bölüm fragmanında da Yamaç'ı kim vurdu? sorusuna cevap bulamayan izleyiciler ise Yamaç'ı kimin vurduğunu sosyal medyada alay konusu yaptı.

Yamaç'ı kim vurdu? sorusuyla artık alay eden izleyiciler; "Artık kendimden bile şüpheleniyorum!", "Ben mi vurdum acaba!", "Yamaç'ı Bold Pilot mı vurdu acaba?" gibi yorumlarla Çukur 50. bölüm fragmanını tiye aldı.

Çukur 50. bölümüyle 28 Ocak Pazartesi akşamı Show TV'de!

Videodan Çukur 50. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Çukur 50. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR