Çukur 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 4 Şubat Yamaç'ı kim vurdu (Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı)

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV Çukur 51. bölüm fragmanı neler olacak. Çukur 4 Şubat 2019 pazartesi günü yayınlanacak 2. sezon 18. bölüm fragmanı neler yaşanacak. Çukur 51. bölüm fragmanı özeti ve tüyolarını sizler için derledik. İşte yaşanacaklar.

Çukur 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 4 Şubat Yamaç'ı kim vurdu (Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı)
Yayın Tarihi: 28.01.2019 22:42:00

Çukur 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranlarında pazartesi en çok izlenen dizi olan Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı 4 Şubat pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Yamaç'ı kimin vurduğu belli olacağı Çukur'da çıkan kişi adeta şok edecek. Ekranlarda rekorlar kıran Çukur son bölüm tanıtımı ekranlara kitlemeye yetti. İşte Çukur 51. bölümden ilk sahne.

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlanmasa hayranları Çukur 51. bölümden ilk sahne Sneak Peak merakla bekliyor. Çukur 2. sezon 18. bölüm ilk sahnesi ekranlarda rekor kıracak. Her pazartesi akşamı rekorlar kıran Çukur'da yeni bölüm sahneleri keyif verdi. Uzunca zaman sonra efsane bir bölümle ekrana gelen Çukur, yeni bölümü çok beğenildi. İşte Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi yayınlanır yayınlanmaz izleyeceğiniz adres. 

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı izle


Çukur'un çocukları arasında gerilim artacak


Çukur'da mahalle karıştı. Çukur'un çocukları Meke arasında kavga ekranlara kitleyecek. Hem Cumali tarafında olanlar hemde Vartolu tarafında olanlarla birlikte Çukur şimdiden ikiye ayrılmış durumda. Buralarda yeni katılan oyuncu Çukur'da oldukça seviliyor. Meke'yle kavga edecek isim belli oluyor ama kazanan yine uzun sürecek.

Meke'den Vartolu sert

Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı Meke ve Vartolu kavgası yaşanacak. Çukur'da Beni mahallemde bana posta koyacak adam değilsin Vartolu sözüne çok sinirlenen, Salih Koçavalı ve Cumali Koçavalı birbirlerine girdi yeniden. O kavga sonrası artık Cumali ve Vartolu barışması da çok zor görünüyor. Meke, iki önce yaptığı iyilik için Vartolu bu sefer affetti ancak Meke artık doğru yolu bulması izleyici tarafından isteniyor.

Sena, Mahsun'un kimliğini öğrendi

Bütün bu olaylar yaşanırken, Sena'da köşeden birşeyler çözmek istiyor. Ancak bu zor oluyor. Çünkü Sena, Mahsun'un kim olduğu Selim sayesinde ortaya çıktı. selim, Sena'nın ihanet ettiğini bile düşündü. Ancak gerçekler ortaya çıktı. Ortada ne bir aldatma ne de başka birşey var. Çukur 2. sezon 18. bölümde dahada beklenen olaylar gerçekleşecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR