Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı Show TV Yamaç'ı vuran belli oluyor

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur yeni bölüm tanıtımı çıktı. Peki Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı neler olacak. İşte Çukur'da eve geri dönen Sultan anne ve Yamaç'ı vuran kişinin ismi.

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı Show TV Yamaç'ı vuran belli oluyor
Yayın Tarihi: 31.01.2019 21:47:00

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı çıktı mı. Ekranlarda reyting rekorları kıran Çukur 51. bölüm fragmanı adeta şok etkisi yaratacak. 4 Şubat 2019 pazartesi akşamı show TV ekranlarında yayınlanacak Çukur'da yaşanacaklar şok etkisi yaratacak. İşte Çukur yeni bölümden ilk sahne sizlerle. Çukur'da Sultan anne evine geri dönüyor ve olanlar oluyor.

Çukur 51. bölüm fragmanı neler olacak?

2 haftadır süren düşük reytingleri nedeniyle Söz dizisine 1.'liğini kaybeden Çukur, artık atak zamanı geldi. Hem hikayeden hem aksiyondan uzak tanıtım sahneleri sonrası Çukur 51. bölümde olanlar olacak. Hem Vartolu hem Cumali yanına ayaklanan Yamaç sahnelere geri dönüyor. Çukur'da büyük sıkıntılar varken Yamaç daha fazla yatamıyor ve annesiyle beraber Çukur'a dönüyor. Tüm bunlar yaşanırken Koçavalılar'dan Sultan evine mahallesine dönmek istiyor. Çukur nefesleri kesecek bir bölümle daha ekrana geliyor.

Çukur 51. bölüm fragmanı yayınlandı izle


Çukur'da neler olacak?

Çukur'da Sena ve Mahsun karşılaşması sonrası, itiraf gibi aşk sahneleri ve acıları ortaya çıkacak. Tüm bu yaşananlardan kendisini suçlu bulan Yamaç, bunlar karşısında sessizliğini bozacak ve Sena kızacak. Yamaç hapishaneden çıkar çıkmaz kendisinin kimi vurduğunu öğrenecek. Bu öğrenme bir çok olaya tanıklık ettirecek. İşte Çukur'da öyle rekor kıran sahneler olacakki kaybedilen reyting ve başarı geri getirebilmek için her yol denenecek. Çukur 2. sezon 18. bölüm 1. fragmanı şu anda yayınlandı. 

Çukur yeni bölümde, Çeto'nun kirli oyunları Mahsun'u iyice kuşkulandıracak. Özellikle ölen Karakuzular'ın izini sürecek ve herkes şok yaratacak. ancak yüzüklü beyfendi kim olduğu daha büyük bir soru işareti olarak ekranlarda yanıt arayacak. ARtık bu bölümde herşey olacak ve beklenen gelişmeler an ve an yaşanacak. Çukur 2. sezon 18. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz rekor kırması bekleniyor.

Çukur 51. bölüm fragmanı yerine Sneak Peak yayınlanmıştı. Şimdi direk fragmanla rekorlar kırılacak. Çukur 4 Şubat pazartesi akşamı Show TV'de.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR