Çukur 54. Bölüm Fragmanı İzle 2.Sezon 21.Son Bölüm Youtube Videosu Baykal Kim?

Show tv'nin en çok izlenen dizisi Çukur 54. Bölüm Fragmanı İzle 2.Sezon 21.Son Bölüm Youtube Videosu Baykal Kim? Çukur 54. Bölüm Fragmanı konusu ve öyküsü neler olacak?

Çukur 54. Bölüm Fragmanı İzle 2.Sezon 21.Son Bölüm Youtube Videosu Baykal Kim?
Yayın Tarihi: 21.02.2019 21:27:00

Show tv'nin fenomen dizisi Çukur 54. Bölüm Fragmanı İzle 2.Sezon 21.Son Bölüm Youtube Videosu Baykal Kim? yeni bölümde heyecan dorukta Çukur 54.Yeni bölümde yüzüklü kişi gerçekte kim?baykal yaşıyormu diziye gerimi döndü nefeslerin tutulduğu Çukur dizisinin yeni bölümünde heyecan dorukta Çukur 54. Bölüm Fragmanı İzle

2.Sezon 21.Son Bölüm Youtube Videosu Baykal Kim?Başrollerini Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Ercan Kesal (İdris Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Şenay Gürler (Meliha), Erkan Avcı (Çeto),

Berkay Ateş (Mahsun), Sermet Yeşil, Burak Sergen (Baykal), Alperen Duymaz (Emrah), Boncuk Yılmaz (Saadet), Öner Erkan (Selim Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Nebil Sayın (Muhittin), Kubilay Aka (Celasun), Tansu Biçer (Yücel), Ahmet Tansu Taşanlar (Nazım), Çetin Sarıkartal (Paşa), Kadir Çermik (Emmi), İrem Altuğ (Ayşe), Zeynep Kumral (Nedret),

Cem Uslu (Metin), Uğur Yıldıran (Kemal), Aytaç Uşun (Meke), Elif Doğan (Hale), İlayda Alişan (Akşın), Ece Yaşar (Karaca), Mustafa Kırantepe (Medet), Doruk Nalbantoğlu (İsa), Ilgaz Kocatürk (Halil), Doğancan Sarıkaya (Acar), Mustafa Üstündağ (Kahraman), Selen Uçer (Ezgi), Emel Dede (Dr. Aylin)  gibi isimlerin paylaştığı Çukur dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Uluç’un yaralandığını gören kızı öfkeden deliye dönerken, tepkisiyle Koçovalıları şaşırtıyor. İdris ve Uluç’tan özür dileyen genç kızın, kendisine yardım eden Cumali’yle bakışması dikkat çekiyor.


İdris’in, “Bizim bıraktığımız boşluğa kuzular daldı. Şimdi meydan tekrar boş. Kim ceketini asarsa meydan onun olacak!” sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda Karakuzular, harekete geçen Koçovalıları karşılarında buluyor. Vartolu ve Medet’in mahalledeki eğlenceli halleri dikkat çekerken, onları gören Çeto ve Mahsun’un ne tepki vereceği merak uyandırıyor. Bu kez Çukur’da hesaplaşan Koçovalılar ve Karakuzuların kavgası ise heyecanı yükseltiyor.

Aliço’nun “Aile neredeyse, ev orası!” sözlerinden etkilenen İdris, “İdris Koçovalı” olarak Çukur’a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris’i karşıladığı tanıtımda Yücel, “Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!” sözleriyle intikam fitilini ateşliyor. Ayşe ve Selim’in hesaplaşması dikkat çekerken, Çeto ve Mahsun’un yeni planı merak uyandırıyor.

ÇUKUR GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI:

İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek.

Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalılar’ın, Karakuzular’ın üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.

İdris’ten Karakuzuların Çukur’a döneceğini öğrenen Cumali’nin sinirlerine hakim olamadığı, Kemal’in ağabeyi Metin’e gözyaşları içinde hesap sorduğu tanıtımda Meliha’nın, İdris’e desteği dikkat çekiyor. Çeto’nun karşısına çıkan Yamaç’ın “Sen bizim kolumuzu kanadımızı kırdın ama biz iyileştik. Biz Çukur’dayız, Koçovalılar Çukur’da Çeto ve sen bizim daha ne kadar deli olduğumuzu görmedin!” sözleriyle meydan okuduğu anlar heyecanı yükseltiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR