Çukur 64. bölüm fragmanı Cihangir Ceyhan Cio Azer Kurtuluş tanıtımda görüldü

Çukur 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 2. sezon yeni bölüm fragmanı çıktı. Çukur'a Cihangir Ceyhan dahil oldu. Adana Sıfır Bir Cio'su Azer Kurtuluş karakteriyle Çukur'da. İşte Çukur 64. bölüm fragmanı.

Çukur 64. bölüm fragmanı Cihangir Ceyhan Cio Azer Kurtuluş tanıtımda görüldü
Yayın Tarihi: 3.05.2019 20:26:00

Çukur yeni bölüm 64. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur dizisi yeni karakteri kim? Çukur dizisine bomba transfer! Çukur dizisinin yeni oyuncusu Cihangir Ceyhan mı oldu? Cihangir Ceyhan Çukur dizisine katıldı! Adana 01 dizisinin ünlü oyuncusu Cio Çukur dizisinde oynayacak! Çukur Cio hangi karakteri oynayacak, Cihangir Ceyhan Çukur dizisinde kim olarak izleyici karşısına çıkıyor? Sizler için araştırdık...

Adana 01 dizisiyle BluTV de harikalar yaratan ve çok sevilen oyuncu Cihangir Ceyhan, yeni bölümleriyle Çukur dizisinde rol almaya başlayacak! Çukur dizisi oyuncu kadrosuna 01 Cio, Cihangir Ceyhan katıldı! Sevilen oyuncu Cihangir Ceyhan'ın hayranları bu haberi büyük coşkuyla öğreniyor! Cihangir Ceyhan, Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur da rol almaya başlayacak! Sıfır Bir dizisinin Cio'su Çukur'u da alt üst etmeye geliyor! 

ÇUKUR CİHANGİR CEYHAN HANGİ KARAKTERİ OYNAYACAK?

Çukur dizisine yeni katılan oyuncu Cihangir Ceyhan dizide Azer karakterine hayat verecek! Sıfır Bir internet dizisinde Cio karakteriyle hafızalara kazınan Cihangir Ceyhan Çukur dizisinde Azer karakteriyle, Yamaç'la hesabını kapatmaya gelecek! Yamaç Koçovalı ve tüm Koçovalı ailesinin başına bela olmaya gelen Azer Kurtuluş, Çukur'u darma duman edebilecek mi? Daha önce Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini oynayacağı da konuşulan Cihangir Ceyhan'ın Azer karakteriyle rol alacağı kesinleşti!



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR