Çukur 72. Bölüm Fragmanı Savaş BaşladıSon Bölüm Full İzle

Show tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Çukur 72.Bölüm Fragmanı yayınlandı Çukur 72.Bölüm Fragmanı özeti ve konusu Çukur 3.sezon 5.Bölüm Son tanıtım sabvaş başladı

Çukur 72. Bölüm Fragmanı Savaş BaşladıSon Bölüm Full İzle
Yayın Tarihi: 9.10.2019 23:18:00

show tv'n,n üç sezondur izlenme rekoru kıran fenomen dizisi Çukur 72.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Çukur 3.sezon 5.bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. ve Yamaç Koçovalı resmen savaş ilan etti.

yeniden Çukura geri dönen Yamaç koçovalı intikam almak için herkese savaş ilan ediyor. peki Çukur yeni bölümde neler olacak?nefeslerin tutulduğu Çukur yeni bölüm tanıtımı Show tv ekranlarında olacak.

 ÇUKUR GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR:

 Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek.

Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak. Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek. 


ÇUKUR KONUSU:

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur.

Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.

Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır.

Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise solisti olduğu rock grubuyla barlarda sahneye çıkan Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? 2. Sezon konusu: Çukur’da bir dönem kapanmıştır.

İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacaktır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR