Çukur Çeto Öldü'mü? Erkan Avcı Diziden'mi Ayrıldı Yeni Bölümde Varmı Yokmu Neden Yok

Show tv'nin dizisi Çukur Çeto Öldü'mü? Erkan Avcı Diziden'mi Ayrıldı Yeni Bölümde Varmı Yokmu Neden Yok yeni bölümde çeto ölecekmi*Vartolu Çetoyu öldürüyormu?

Çukur Çeto Öldü'mü? Erkan Avcı Diziden'mi Ayrıldı Yeni Bölümde Varmı Yokmu Neden Yok
Yayın Tarihi: 21.01.2019 20:04:00

Show tv dizisi Çukur Çeto Öldü'mü? Erkan Avcı Diziden'mi Ayrıldı Yeni Bölümde Varmı Yokmu Neden Yok Vartolu Sadettin Çetoyu öldürüryormu?Fragmanda Vurulan Çeto ölerek diziden ayrılıyormu tüm bu sorularıb cevabı Çukurun yeni bölümünde cevabını bulucaktır.

ÇUKUR ÇETO YANİ ERKAN AVCI KİMDİR TANIYALIM:

Karakuzular Ailesinde ÇETO ve Mahsun varken Koçovalılar da sadece Vartolu ve Yamaç olmayacak diziye Akın (Murat Bölücek) ve Cumali karakterleri de katılacak. Çukur’un yeni ailesi Karakuzular tamamen paraya tapan bir ailedir. Karakuzular ailesinden Berkay Ateş Mahsun karaketerine hayat verirken  Çeto’ya ise Erkan Avcı hayat verecek. Karakuzular’ın tek amacı ise Koçovalılar’ı tamamen Çukur’dan silme ve onları yok etmek..

Çeto karakterini canlandıracak olan Erkan Avcı oldukça usta bir oyuncu. Bir çok diziden onu hatırlarsınız. Karadayı da oldukça efsane bir rolü vardı. Cesur ve Güzel dizisinde de oldukça ön plana çıkmıştı Erkan Avcı. Son olarak Çukur kadrosuna katılan Erkan Avcı açıkçası oyunculuğun hakkını vermesi nedeniyle bizleri sevindirdi.

Erkan Avcı Kimdir: 1 Ocak 1982 Diyarbakır’da doğan başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi’ni bitirmiş ve oyunculuk konusunda bir çok dizide rol almıştır. Karadayı dizisinde (Barut) Necdet karakterini başarıyla canlandıran Erkan Avcı son olarak geçtiğimiz sezon Trt1 de Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehim Paşa rolünde oynamıştı.


Erkan Avcı son olarak Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Ercan Kesal gibi başarılı oyuncuların oynadığı Çukur da Çeto karakteri bakalım nasıl bir rol olacak izleyip göreceğiz. 

Geçen sene 23 Ekim'de izleyici karşısına çıkan Çukur dizisi sezon boyu reyting sıralamasında birinciliği kimseye bırakmadı. Çukur dizisi 2. sezonuna hazırlanırken bu yıl yeni isimlerle yeni yüzlerle hikaye kaldığı yerden devam edecek. Dizinin sezon finalinde önemli karakterler ağır darbe almışlardı. Şimdiden izleyiciler kimin öleceğini kimin devam edeceğini merak ediyor. ayrıca diziye yeni karakterlerde dahil olacak. Çeto, Mahsun ve Akın karakterleri dizinin yeni kötü adamları olacak.

KARAKUZULAR ÇUKUR'A NASIL GİRDİ?

Sezon finalinde Karakuzular hem düğünü hemde İdris Koçovalı'nın kahvesini basmış pekçok kişiyi vurmuştu. Bu baskında sadece Vartolu ve Yamaç sağ kalırken mahlleyi nasıl koruyacaklar sorusu sorulmaya başlandı. Yamaç ile Vartolu'nun yanına İdris Koçovalı'nın yıllardır hapiste olan en büyük oğlu Cumali ceza evinden çıkıp mahallesini dönecek.

Cumali Karakuzular çetesine karşı Yamaç ve Vartolu'nun yanında yer alacak. Ölen Selim'in oğlu Akın'da Çukur'a dönüyor. Selim’in oğlu Akın da Cumali ve Yamaç’ın eli kolu olacak. Karakuzular çetesinin en başında Çeto ve ona köpek gibi bağlı adamları olacak. Çeto‘nun en yakın adamı ise Berkay Ateş’in canlandırdığı Mahsun karakteri olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR