Çukur dizisinde beklenen gün geldi Koçovalılar Çukur'u almaya geliyor

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un 2. sezon 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur'un 14. bölüm 2. fragmanında Koçovalılar'dan beklenen hamle geldi. Peki Koçovalılar ne yapacak? İşte detaylar...

Çukur dizisinde beklenen gün geldi Koçovalılar Çukur'u almaya geliyor
Yayın Tarihi: 17.12.2018 12:37:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisi bu akşam 2. sezon 14. bölümüyle ekranlara gelecek.

Çukur'un 2. sezon 14. bölüm 2. fragmanı büyük br heyecan yarattı. 

Geçtiğimiz sezon finalinde Çukur'u kaybeden Koçovalı ailesi büyük bir saldırıya uğramış ve ait oldukları yerin dışında kalmak zorunda kalmışlardı. Yaşadıkları bu kötü olayla dağılan Koçovalı ailesi Çukur'un 2. sezonu başladığından beri kendilerini toparlamaya çalışıyor.

Herkes Karakuzular'ın ele geçirdiği Çukur'u Koçovalılar'ın geri alacağı günü bekliyor.

Öte yandan 2. sezon 14. bölüm ilk fragmanında arabasının başına giden ve çok güçlü bir İdris Koçovalı gören izleyenler çok heyecanlanmıştı.


Fakat esas bomba Çukur'un 2. sezon 14. bölüm 2. fragmanında patladı. 



Çukur'u almak için yeni bir atılım yapan Koçovalılar'ı gören izleyiciler büyük anın geldiğini söylerken, Cumali'nin "İdris Koçovalı yarın kendi mahallesinde kendi masasında kendi kahvesini içecek!" sözleriyle daha da heyecanlandı.

Çukur'un 2. sezon 14. bölüm 2. fragmanındaki Koçovalılar'ın büyük atağı sonuç verecek mi? Koçovalılar Çukur'u geri alabilecek mi? Hep birlikte bu akşam izleyip göreceğiz...

İşte Çukur'un 2. sezon 14. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR