Çukur dizisine Tansu Biçer dahil oldu! Peki Tansu Biçer kimdir

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çukur'a Tansu Biçer dahil oldu. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler'de Başkomiser Kemal'e hayat veren Tansu Biçer artık Çukur'da. Peki Tansu Biçer kimdir? İşte detaylar...

Çukur dizisine Tansu Biçer dahil oldu! Peki Tansu Biçer kimdir
Yayın Tarihi: 7.02.2019 10:44:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Çukur dizisine Tansu Biçer dahil oldu. Peki Tansu Biçer kimdir?

Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı Çukur dizisi ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran  Çukur dizisinin, şimdiden 3. sezonunun çekilmesi planlanıyor.

Hal böyle olunca da Çukur dizisinin kadrosu giderek güçlendiriliyor.

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler'de Başkomiser Kemal karakterine hayat veren Tansu Biçer Çukur'a dahil oldu. Peki Tansu Biçer kimdir?

Çukur'da Yücel karakterine hayat verecek Tansu Biçer'in performansı heyecanla bekleniyor. Peki Tansu Biçer kimdir?


Çukur dizisinde başta gizemli biri olarak seyirci karşısına çıkacak olan Tansu Biçer'in sonradan kimliği açığa kavuşacak. Peki Tansu Biçer kimdir? İşte Tansu Biçer'in bilinmeyenleri...



Peki Tansu Biçer kimdir?

Tansu Biçer, 4 Temmuz 1978 yılında Ankara'da doğdu. İzmir'de Karşıyaka Şemikler Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite için Eskişehir'e giden Tansu Biçer, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü 2001 yılında bitirdi. 2001/2002 sezonunda Tansu Biçer, Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak çalıştı.

Tansu Biçer, 2002 yılında İstanbul'a yerleşti ve Semaver Kumpanya'nın kuruluş çalışmalarında yer aldı. Semaver Kumpanya'nın en tanınan oyuncularından biridir. İstanbul'a yerleştiği yıldan itibaren Tansu Biçer, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler'de boy gösteren Tansu Biçer, artık Çukur'da...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR