Çukur İdris Koçovalı nasıl öldü? Ercan Kesal diziden neden ayrıldı

Show TV2nin çok sevilen dizisi Çukur heyecan dolu bir sezon finali yapmış bütün yaz izleyenleri merakta bırakmıştı. Yeni sezon tanıtımlarında İdris'in öldüğü anlaşılan Çukur 16 Eylül pazartesi akşamı başlıyor. Haliyle Çukur İdris Koçovalı nasıl öldü? Ercan Kesal diziden neden ayrıldı? aranıyor.

Çukur İdris Koçovalı nasıl öldü? Ercan Kesal diziden neden ayrıldı
Yayın Tarihi: 14.09.2019 18:08:00

Çukur İdris Koçovalı nasıl öldü? Ercan Kesal diziden neden ayrıldı? Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Bomba bir sezon finaliyle mayıs ayında ekranlara veda eden Çukur'un 3. sezonu bu pazartesi yani 16 Eylül pazartesi akşamı başlıyor. Sezon finalinde yaşananların ardından İdris mi öldü Yamaç mı öldü diye arıyan dizinin takipçileri ise yeni sezon tanıtımlarıyla istedikleri cevabı aldılar. Çünkü Çukur'un 3. sezon ilk bölümünde İdris Koçovalı'nın öldüğünü göreceğiz. Böylece dizide İdris Baba'ya hayat veren usta oyuncu Ercan Kesal da kadrodan ayrılacak. Peki tüm bunlar nasıl oldu? Detaylar haberimizde...



Çukur sezon finalinde, Yücel'e tuzak kuran ve onu ortadan kaldırmak için ateşe atan Yamaç, arkasını dönüp gittiğinde Akın alevlerin içinden Yücel'i kurtardı. Böylece ailesine kin güden Akın ve İdris'in baş düşmanı Yücel güçlerini birleştirdi. Koçovalılar'a büyük bir tuzak kuran ikili, İdris ve Yamaç'ı bir labirente koyarken, diğerlerinin de hapse girmesini sağladı. 

Ancak finalde labirentte sona ulaşan İdris Koçovalı ve biricik oğlu Yamaç karşı karşıya geldi. Çünkü labirentten tek çıkış yolu ikisinden birinin vurulmasıydı. Ellerinde silahlarla baba oğul karşı karşıya kaldı ve dizi yaz tatiline çıktı. 




ÇUKUR İDRİS BABA ÖLDÜ MÜ?

Ne yazık ki tanıtımlardan anladığımız kadarıyla oğlunu öldüremeyecek olan ve miladını doldurduğunu düşünen İdris Yamaç'a beni vur diye ısrar etti. Bunu hiç istemese de Yamaç babasını vurmak zorunda kaldı. Böylece İdris Koçovalı öldü.

Kendi kaderini Yamaç'a yaşatmak isteyen Yücel ise amacına ulaştı. Çünkü Yamaç da tıpkı onun gibi babasını öldürmek zorunda kaldı. Yani koskoca İdris Koçovalı da bir oyuna kurban gitti. 

ERCAN KESAL ÇUKUR'DAN NEDEN AYRILDI?

Canlandırdığı karakter olan İdris Koçovalı'nın ölmesiyle senaryodaki hikayesi biten Ercan Kesal diziden ayrıldı. Yani ayrılığın perde arkasında başka bir şey yok, usta oyuncu senaryo gereği diziye veda etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR