Çukur Kutay kimdir? Lorin Merhart kaç yaşında (Çukur atletli çocuk)

Bu akşam Show TV ekranlarında 3. sezonu başlayacak Çukur'da yeni oyuncu Kutay kimdir? Çukur dizisinin Kutay'ı izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Çukur Kutay karakterini canlandıran Lorin Merhat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çukur Akın Koçovalı'nın yanındaki atletli Kutay araştırılıyor.

Çukur Kutay kimdir? Lorin Merhart kaç yaşında (Çukur atletli çocuk)
Yayın Tarihi: 16.09.2019 16:00:00

Çukur dizisi 3. sezon 1. bölümüyle, bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak. Çukur 3. sezon oyuncu kadrosunda yeni isimler de katıldı! Çukur'un 3. sezon karakterlerinden birisi de 'Kutay' oldu. Çukur 3. sezonda Akın Koçovalı'nın yanında sık sık göreceğimiz Kutay kimdir? Çukur Kutay kaç yaşında ve nereli? İzleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Kutay karakterini canlandıran Lorin Merhart kimdir?

Çukur dizisine yeni sezonda katılan genç oyuncu Lorin Merhat, ilk bölüm itibariyle izleyicinin dikkatini çekti. Çukur dizisi 3. sezonunda Akın Koçovalı ile birlikte hareket edecek Kutay karakterine hayat veren genç oyuncu internette araştırılıyor.


Çukur 68. bölüm izle 16 Eylül Show TV Puhutv (Çukur 3. Sezon 1. bölüm izle) İdris Baba öldü mü?​

Çukur Kutay Kimdir? Lorin Merhart kaç yaşında?

Çukur dizisinin 3. sezonunda oyuncu kadrosunda dahil olan 1997 doğumlu genç oyuncu Lorin Merhat, daha önce birçok kısa filmde de rol almış bir isim. Zil Çalınca dizisinde Acar karakteriyle izlediğimiz Lorin Merhat şimdi de Çukur'da Kutay karakterine hayat verecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR