Çukur Nehir kimdir? Hazal Subaşı hangi dizilerde oynadı kaç yaşında

Çukur dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. 3. sezon ilk bölüme saatler kala Çukur'a yeni dahil olan Hazal Subaşı'nın canlandıracağı karakter Nehir çok merak edildi. Herkes Çukur Nehir kimdir? Hazal Subaşı kaç yaşında? Hangi dizlerde oynadı? diye aramaya başladı. İşte detaylar...

Çukur Nehir kimdir? Hazal Subaşı hangi dizilerde oynadı kaç yaşında
Yayın Tarihi: 16.09.2019 16:02:00

Show TV'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur 3. sezonuyla bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Yaz boyu tatil yapan ve kadrosuna yeni isimlerin katıldığı Çukur yeni sezona Hazal Subaşı da hail oldu. Yeni sezonda kadınların esamesinin okunacağı Çukur'da Nehir karakterine başarılı oyuncu Hazal Subaşı hayat verecek. Hal böyle olunca Çukur Nehir kimdir? Hazal Subaşı kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? her yerde aranmaya başladı. Biz de tüm bu detayları haberimizde derledik.



Çukur 68. bölüm izle 16 Eylül Show TV Puhutv (Çukur 3. Sezon 1. bölüm izle) İdris Baba öldü mü?​

ÇUKUR NEHİR KİMDİR?

Çukur 3. sezon ilk bölüm fragmanında babasını vurduktan sonra akıl hastanesine yatan Yamaç'ın karşısına çıkan ve ona kendini getirecek bir şeyler söyleyen Nehir çok dikkat çekti. 

Henüz karakterin konusunda bir şey bilmediğimiz Nehir karakteri Yamaç'ı kendine getirecek yeni aşkı olabilir. 




ÇUKUR HAZAL SUBAŞI KİMDİR? HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

1996 İzmir doğumlu olan Hazal Subaşı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun olmuştur. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3. olan Subaşı, kariyerine oyunvulukla devam etme kararı aldı.

Adını Sen Koy adlı günlük dizide boy gösteren ve çok sevilen Hazal Subaşı, ardından Bir Umut Yeter dizisine transfer oldu. Dizi erken final yapmasına rğmen performansı çok beğenilen güzel oyuncu geçtiğimiz sezonda Halka dizisinde canlandırdığı Bahar karakteriyle kendini kanıtladı.

Son olarak da Çukur dizisinin kadrosuna dahil olan Hazal Subaşı dizide Nehir karakterine hayat verecek.

Hazal Subaşı'nın rol aldığı yapımlar
  • Adını Sen Koy (Zehra) - 2016
  • Bir Umut Yeter (Elif) - 2018
  • Halka (Bahar) - 2019





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR