Çukur yeni sezon ilk bölümde Aras Bulut İynemli adeta oyunculuk dersi verdi! Yok böyle bir yetenek

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur dün akşam 3. sezon ilk bölümüyle izleyicilerine kavuştu. Yeni sezon ilk bölümde İdris Baba'nın ölmesiyle gözyaşları sel olurken, dizinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu ise dünkü bölüme damgasını vurdu. İşte detaylar...

Çukur yeni sezon ilk bölümde Aras Bulut İynemli adeta oyunculuk dersi verdi! Yok böyle bir yetenek
Yayın Tarihi: 17.09.2019 12:33:00

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur dün akşam 3. sezon ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yücel ve Akın'ın oyunuyla birbirlerine vurmak üzere karşı karşıya gelen Yamaç ve İdris Baba büyük bir dram yaşarken, Yamaç babasının isteği ve kendisini yüreklendirmesiyle babasını vurdu. Bu anlarda gözyaşları sel olurken, Aras Bulut İynemli oyunculuğuyla adeta döktürdü.

Babasının ölümünün ardından aklını kaybeden ve kolonya istemesiyle ekran başındaki herkesin yüreğini dağlayan İynemli, diziyi izleyen izlemeyen herkese oyunculuk dersi verdi.



SOSYAL MEDYA YIKILDI

Normalde oldukça iyi bir izleyici kitlesine sahip olan ve sosyal medyada da çok konuşulan Çukur dizisinin yeni sezon ilk bölümde konuşulan belki de tek kişi Aras Bulut İynemli oldu.


Babasının cenazesini yıkadığı sahneden itibaren olay yaratan İynemli, akıl hastanesindeki sahneleriyle de herkesi mest etti. Özellikle Yamaç'ın yattığı yatağın başına elini uzatan bir deniz kızı çizerek Sena'yı unutmadığını göstermesi sosyal medyada ok konuşuldu.



Performansıyla sosyal medyayı yıkan Aras Bulut İynemli, Twitter'da tt listesinde 2. sırada yer alıyor. 



YENİ SEZONA TEPKİLER DE GELDİ

Öte yandan koskoca Çukur'un oynanan oyun sonrası Akın'a kalması izleyenlerin canını sıktı. Akın'ın tavırlarını abartılı bulan ve Azer'e yaptığı atarla komik duruma düşen Akın Koçovalı itici bulundu. Burak Dakak'ın oyunuluğu çok beğenilse de Akın karakterinin Çukur'a yakışmadığını düşünenler çoğunlukta...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR