Çukur yeni sezonda kadro devleşiyor! Üç usta isim Çukur'da

Show TV'nin üç sezondur ekranlara gelen fenomen dizisi Çukur geçen pazartesi yeni sezonuna merhaba dedi. 3. sezonda kadrosunu daha da güçlendiren Ay Yapım imzalı diziye üç usta oyuncu daha katıldı. İşte Çukur'un yeni oyuncuları ve karakterleri...

Çukur yeni sezonda kadro devleşiyor! Üç usta isim Çukur'da
Yayın Tarihi: 20.09.2019 15:17:00

3. sezonuna geçtiğimiz hafta başlayan Çukur'un kadrosuna sürpriz oyuncular katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezon ilk bölümü yayınlanan Çukur dizisine usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

Yeni sezonda kadrosuna Hazal Subaşı ve Damla Sönmez'in katıldığı Çukur izleyenlerine süpriz yapmaya devam ediyor. Bu kez de kadrosuna usta oyuncuların dahil olduğu diziye Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.



ÇUKUR'DA DEVLER LİGİ


Pazartesi ekranlara gelecek yeni sezon ikinci bölümde, Salih Kalyon'un Aliço'nun babası olarak ortaya çıkması herkesi şaşırtmıştı. Bu karakterin dizide nasıl işleneceği merak edilirken, Çukur'a Nur Sürer Fadik karakteriyle, Meral Çetinkaya ise Makbule rolüyle damgasını vuracak.

Henüz bu karakterlerin neleri değiştireceğini, hikayeyi nasıl etkileyeceğini bilemiyoruz ama Çukur'un yeni oyuncuları şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı.

Bu yıl kadınların sezonu olacağı söylenen Çukur'da yeni oyuncularla aksiyon giderek yükselecek gibi görünüyor.

Çukur yeni bölümüyle 23 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'de Show TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR