Çukur Yücel kimdir? Tansu Biçer hayatı ve biyografisi merak ediliyor

Çukur Yücel kimdir? Çukur'da Yücel karakterini hangi oyuncu canlandırıyor. Tansu Biçer kimdir? Nereli, kaç yaşında merak ediliyor. İşte Çukur Yücel karakterini tanıyalım.

Çukur Yücel kimdir? Tansu Biçer hayatı ve biyografisi merak ediliyor
Yayın Tarihi: 11.02.2019 21:33:00

Çukur Yücel kimdir? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine bir oyuncu daha katıldı. Çukur son bölümde Yücel karakteri Çukur dizisi kadrosuna katıldı. Peki Çukur'da yücel karakterini hangi oyuncu canlandırıyor.

Çukur Yücel kimdir? 

Çukur dizisinin yeni oyuncusu Yücel merak ediliyor. Sizler için Yücel hayatı ve biyografisini araştırdık. Çukur'da Yücel karakterini Tansu Biçer canlandırıyor. Tansu Biçer kim nereli kaç yaşında merak ediliyor.


Tansu Biçer kimdir?

4 Temmuz 1978 doğumlu Tansu Biçer, Karşıya Şemikler lisesi ve Eşkişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu. Tiyatro okuyan ve gönül verdiği mesleği 2001-2002 yılından itibaren sürdürüyor. 2002 yılında tiyatro için İstanbul'a yerleşti ve Semaver Kumpanya'nın kurulmasına ön ayak oldu. 

İlk olarka Hırsız Polis dizisinde Koray rolüyle çok sevilen Tansu Biçer, Leyla ile Mecnun, Şubat ve Beş Kardeş gibi dizilerde yer aldı. En son ay yapım imzalı Ölene Kadar dizisinde rol alan sevilen oyuncu Çukur dizisine Yücel karakteriyle dahil olmuştur.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR