Çukur yüzüklü kişi kim? Çeto ve Veysel'in görüştüğü gizli isim kim?

Çukur'da gizemli kişi merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Veysel'in ve Çeto'nun görüştüğü gizli isim kim? Hangi oyuncu Çukur'a katılıyor.

Çukur yüzüklü kişi kim? Çeto ve Veysel'in görüştüğü gizli isim kim?
Yayın Tarihi: 29.01.2019 00:14:00

Çukur'da gizemli kişi yüzüğüyle ortaya çıktı ancak kim olduğu halen gösterilmedi. Ekranlarda pazartesi günü rekorlar kıran Çukur dizisinde Gizemli kişiyi kim canlandıracak. Musa Uzunlar Çukur'a girecek mi soruları merak ediliyor. Yayınlandığı pazartesi günleri rekor kıran Çukur, yeni bölümden ilk sahnede yayınlandı ancak sırlar ortaya çıkmadı. Peki Çukur'da Çeto ve Veysel'in görüştüğü isim kim. Hangi oyuncu Çukur'a katıldı.

Çukur yeni bölümden ilk sahnede Sena, Mahsun'un kimliğini öğreniyor ve silah çekiyor. Ancak öldürmeyeceği biliniyor. Peki Çukur'da yeni bölümde tüyo var mı. Çukur'a katılacak yeni isim kim merak ediliyor. Sizler için biraz araştırma yaptık ve Musa Uzunlar Çukur'a katılabilir.

Çukur'a katılacak isim Musa Uzunlar mı?

Çukur'a efsane bir karakter gireceği biliniyordu ancak kim olduğu ortaya çıkmadı. En büyük aday Musa Uzunlar'ın Çukur'a girebileceği söylentisi. Gerçekten Çukur ekibi Musa Uzunlar'la görüşme yapıyor ve Çeto Veysel'in görüştüğü isim olabilir. Çukur yeni bölümleri rekor kırmaya devam edecek. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR